maart 2017 - VV Actief | Eelde

Actief laat winst liggen

Zondagmiddag liet Actief kansen liggen om de nummer 9 uit de competitie Veendam 1894 met een nederlaag naar huis te sturen. De thuisclub liep door het 0 – 0 gelijke spel slechts een puntje in op hun naaste concurrent ZFC Zuidlaren, dat verloor.

Actief begon een stuk overtuigender aan de wedstrijd dan vorige week en probeerde Veendam, dat zonder de geschorste Angelo Cijntje aantrad, geen tijd te geven om rustig op te bouwen. Er werd direct druk op de bal gezet. Het leverde over en weer een paar schietkansjes op, waarbij beide keepers niet in actie hoefden te komen.

Lees meer...

Actief kansloos tegen Annen

Na de prachtige overwinning van vorige week tegen ZFC Zuidlaren vertrokken de voetballers van Actief hoopvol naar Annen. Maar Annen bleek geen Zuidlaren. Actief had de hele wedstrijd weinig in te brengen tegen de ploeg, die vorig jaar samen met Actief degradeeerde uit de Tweede klasse. Annen was op alle fronten beter.

Lees meer...

Groot scherm in kantine

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen donderdag is er een groot scherm opgehangen in de kantine van VV Actief. Het scherm is beschikbaar gesteld via sponsoring waarvoor als tegenprestatie reclame op het scherm wordt getoond.

Lees meer...

Hoe gaat het bij de senioren?

Hoe het bij Actief 1 gaat wordt redelijk breed uitgemeten. Een knappe zege vorig weekend was een mooie opsteker!

ActiefTwee doet het verrassend goed in de 1e klasse. De derde stek, weliswaar op ruime afstand van de nummer één. Tegen deze koploper werd een paar weken terug toch maar mooi een gelijkspel gehaald.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90