Commerciële Zaken

Commerciële Zaken

E-mailadres:

Voetbal historie VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

VV Actief kent een lange voetbalhistorie. Vanuit het bestuur kwam Henk-jan Pieters op het idee om een fotowand te maken in de kantine van VV Actief. Niet alleen om de voetbalsfeer te verhogen, maar ook als een soort eerbetoon aan deze rijke voetbalhistorie. De fotowand met collages, die ruwweg de periode van 1950 – 2000 omvat, is samengesteld en ontworpen door Jan Willem van Bruggen en Jur Eckhardt. Frits van Santbrink van Printprofs in Eelde heeft de collages verwerkt op speciaal fotobehang en geplaatst in de kantine. Het resultaat is een prachtig voetbal overzicht van VV Actief met ruim 100 foto’s over een lengte van maar liefst 8 meter. Iedereen is van harte welkom in de kantine van VV Actief om zo de mooie momenten van vroeger opnieuw te beleven.

Deze informatie vind je ook in de Dorpsklanken van deze week.

Lees meer...

Draag een nieuwe sponsor aan en ontvang tot € 50,- korting op je contributie!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Sponsors zijn voor iedere vereniging van groot belang, zo ook voor VV Actief. Sport in de vorm van een gezonde voetbalvereniging kan op die manier gekoppeld worden aan het bedrijfsleven. Uitgangspunt is om een win-win situatie te creëren die de sponsor, de leden en uiteraard de gehele vereniging ten goede komt. Om VV Actief verder te laten groeien blijven wij opzoek naar nieuwe sponsors.

Ook dit seizoen hopen wij dat iedereen weer mee wil helpen om nieuwe sponsors te vinden. En het mooie is dat niet alleen de vereniging (wij met elkaar dus) er iets voor terug krijgt, maar dat iedereen die een nieuwe sponsor aandraagt tot € 50,- korting kan krijgen op de contributie.*

Ken je iemand die sponsor wil worden van VV Actief? Stuur dan een email naar   Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen met jou en de potentiële sponsor. Meer informatie over sponsor mogelijkheden bij VV Actief kan je vinden in onze digitale sponsorbrochure.

Bestaande sponsors
Gelukkig hebben wij al veel bedrijven die onze vereniging al steunen. Ben je benieuwd welke dit zijn? Bekijk dan het sponsoroverzichtop onze website. Deze sponsors steunen onze vereniging. Steunen jullie deze sponsors? 

* Deze actie loopt tot 31 december 2020. Korting is eenmalig per NIEUW afgesloten sponsor contract. Een sponsor is minimaal drie jaar aan Actief verbonden.

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. 

Commerciële Zaken
VV Actief

Lees meer...

Oproep: Steun onze sponsoren!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op dit moment ervaren wij allemaal de gevolgen van een vreemde, niet te voorspellen periode door het corona virus. Ook voor onze sponsoren is het een moeilijke en spannende tijd. Winkels worden enorm geraakt door de maatregelen van de overheid en krijgen steeds minder klanten over de vloer. Veel ondernemers waaronder de horeca en Retail zijn inventief geworden. Een aantal zijn al overgegaan op het bezorgen van producten. Mooie ontwikkelingen die absoluut onze steun verdienen.

Wij willen jullie vragen, dat als jullie aankopen gaan doen, om te denken aan onze sponsoren. Steun onze sponsoren in deze lastige periode want deze ondernemers maken het voetbal  bij VV Actief mede mogelijk! 

Een totaaloverzicht van onze sponsoren vind je hier: sponsorinformatie

Namens alle sponsoren en VV Actief: Alvast Bedankt!

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. 

Commerciële Zaken
VV Actief

Lees meer...

Tot en met 31 maart alle wedstrijden en trainingen afgelast

  • Gepubliceerd in Nieuws

De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat het voetbal in Nederland tot en met 31 maart is afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door.

Het bestuur van VV Actief volgt dit besluit en dit betekent dat:

  • ALLE wedstrijden en trainingen zijn t/m 31 maart afgelast, zowel jeugd als senioren
  • De kantine van VV Actief blijft tot en met 31 maart GESLOTEN.

Wij blijven de adviezen van het RIVM, GGD en KNVB nauwlettend volgen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie hierover informeren. 

Bestuur VV Actief


Bericht KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90