Wij steunen de campagne #tegenKK

  • Gepubliceerd in Nieuws

Wij steunen de campagne tegen het schelden met kanker #TegenKK.

In navolging van de #TegenKK campagne door KWF met bekende Youtubers is onlangs een nieuwe campagne van start gegaan. #TegenKK richt zich op het tegengaan van schelden met het woord kanker. KWF heeft de krachten gebundeld met Bundled uit Groningen. Bundled vertegenwoordigt professionele e-sporters en voetballers wereldwijd en ontwikkelde een speciaal tenue met #TegenKK erop in FIFA21. Vanaf 29 juni jl. kunnen gamers van FIFA21 hun speler in het #TegenKK shirt laten spelen met deze duidelijke boodschap op hun borst. Naast aandacht in FIFA21 wil #TegenKK ook in de offline wereld schelden met het woord kanker tegengaan. Amateurverenigingen worden aangespoord om met een speciale #TegenKK mouwbadge op het shirt te spelen. De badge is ontwikkeld in samenwerking met kledingfabrikant Jako.

In de aanloop naar de livegang hebben een aantal van onze jeugdspelers als model gefungeerd. Op ons Sportpark is foto- en videomateriaal vastgelegd wat gebruikt wordt in de campagne. Wie weet zijn onze jeugdspelers al herkend in bepaalde social media / tv berichten

Het doel van deze actie sluit volledig aan bij ons POD traject. Vanuit die insteek hebben wij ook onze medewerking verleend. Ondertussen zijn we hier al een stap verder in gegaan. Wij kunnen nl. met elkaar nog meer doen als VV Actief om een positief sport club klimaat te bieden. En zeer zeker schelden tegen te gaan. Daarover brengen wij op heel korte termijn meer positief nieuws.  

Lees meer...

POD Sport gaat door

  • Gepubliceerd in Nieuws
Corona Positief?

Ja er zijn zeker ook positieve zaken.
Zoals hoe er door de jeugd elke week toch nog gespeeld wordt op ons Sportpark.
Hoe trainers en leiders elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren. Kinderen de ruimte hebben om zichzelf te herontdekken. Plezier voorop staat en er vanaf straalt.

Vanuit ons opgestarte POD traject mochten Anne Prins (SportDrenthe) en Bastiaan de Bruyn (Buurt Sportcoach) dit afgelopen zaterdag ook ervaren als gast op ons Sportpark.
Puntjes van aandacht? Ja die zijn er ook. Daar gaan we verder mee aan de slag! Want ook nu staat POD binnen Actief niet stil.
De voorgenomen sessies met onze trainers, leiders en ouders kunnen we hopelijk begin 2021 alsnog laten plaatsvinden. Ondertussen gaan we gewoon door met wat wel mogelijk is. 

SportDrenthe helpt om positief gedrag bij kinderen te stimuleren en dat gewenste positieve klimaat binnen de vereniging te realiseren door Positief Opgroeien in de Drentse Sportvereniging, ofwel POD Sport.
Zie voor meer informatie over POD Sport; https://sportdrenthe.nl/aanbod/pod-sport/

Samen zijn we VV Actief!
Lees meer...

Weer fijn langs de lijn

  • Gepubliceerd in Nieuws

Samen langs de lijn!

We mogen weer langs de lijn. Dat is natuurlijk voor ons allemaal heel fijn.

Met elkaar bijdragen aan spelplezier, ook dat doen we Samen!

Wat is nu ook al weer de rol van toeschouwer?

Tijdens de wedstrijd

Moedig ik alle spelers positief aan

Laat ik de spelers zelf keuzes maken

Bemoei ik mij niet met het spel, de spelers, de coach en de spelbegeleider/pupillenscheidsrechter

Sta ik niet op het veld maar achter de boarding/afrastering

Leg ik niet de nadruk op winnen of verliezen

Geniet ik van het spelplezier van alle spelers

Voor meer informatie kijk ook op www.knvb.nl/pupillenvoetbal


Samen zijn we VV Actief!

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90