Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

E-mailadres:

Geen trainingen vandaag mini's t/m JO12

  • Gepubliceerd in Nieuws

Trainingen woensdagmiddag gaan niet door

Vandaag (woensdag 18 mei) zijn er geen trainingen voor de mini's, de JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12.

We wensen iedereen een fijne (zwem/feest/rust) middag en voor de avondvierdaagse lopers; veel succes en plezier.

Lees meer...

Meivakantie Voetbal TweeDaagse

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op dinsdag 3 en woensdag 4 mei organiseert de Voetbalschool Noord-Drenthe een voetbal tweedaagse bij V.V. Actief.

Twee dagen van 10.00 - 15.30 uur voetbalplezier voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar, inclusief lunch.

Indeling vindt plaats naar leeftijd / niveau.

Kosten bedragen 50 euro.

Geef je nu op via  of 06-20217707.

Lees meer...

Wij steunen de campagne #tegenKK

  • Gepubliceerd in Nieuws

Wij steunen de campagne tegen het schelden met kanker #TegenKK.

In navolging van de #TegenKK campagne door KWF met bekende Youtubers is onlangs een nieuwe campagne van start gegaan. #TegenKK richt zich op het tegengaan van schelden met het woord kanker. KWF heeft de krachten gebundeld met Bundled uit Groningen. Bundled vertegenwoordigt professionele e-sporters en voetballers wereldwijd en ontwikkelde een speciaal tenue met #TegenKK erop in FIFA21. Vanaf 29 juni jl. kunnen gamers van FIFA21 hun speler in het #TegenKK shirt laten spelen met deze duidelijke boodschap op hun borst. Naast aandacht in FIFA21 wil #TegenKK ook in de offline wereld schelden met het woord kanker tegengaan. Amateurverenigingen worden aangespoord om met een speciale #TegenKK mouwbadge op het shirt te spelen. De badge is ontwikkeld in samenwerking met kledingfabrikant Jako.

In de aanloop naar de livegang hebben een aantal van onze jeugdspelers als model gefungeerd. Op ons Sportpark is foto- en videomateriaal vastgelegd wat gebruikt wordt in de campagne. Wie weet zijn onze jeugdspelers al herkend in bepaalde social media / tv berichten

Het doel van deze actie sluit volledig aan bij ons POD traject. Vanuit die insteek hebben wij ook onze medewerking verleend. Ondertussen zijn we hier al een stap verder in gegaan. Wij kunnen nl. met elkaar nog meer doen als VV Actief om een positief sport club klimaat te bieden. En zeer zeker schelden tegen te gaan. Daarover brengen wij op heel korte termijn meer positief nieuws.  

Lees meer...

Trainingsaanpak Jeugd Seizoen 21/22

  • Gepubliceerd in Teams

Beste ouder(s)/verzorger(s) en spelers,

Graag informeren wij jullie over de trainingen van de onderbouw Jeugd voor komend seizoen.

Mini’s & JO7
Het komende seizoen wordt de training voor deze groep wederom verzorgd op woensdag door Marcel Spanjer. Gezien de grootte van de groepen krijgt hij daarbij ondersteuning van meerdere trainers bij de mini's en elk JO7 team heeft een eigen trainer. 

JO8 t/m JO12
Het afgelopen seizoen zijn we gestart met een nieuwe aanpak. Naar aanleiding van alle signalen en feedback van ouders, trainers en leiders gedurende o.a. het afgelopen seizoen, hebben we besloten dat dit jaar zo voort te zetten. 

Dit jaar wordt de rol van hoofdtrainer ingevuld door Henk Veenhof en Ravi Westerhof. Alle teams hebben ook weer een eigen trainer. De trainers zijn gevormd uit ouders, oudere jeugdteamleden en/of stagiaires van Sport & Beweging.

Bovenbouw
Nieuw het komende jaar is, in lijn met wat we het afgelopen jaar al hadden aangekondigd is dat ook voor de bovenbouw er Hoofdtrainers zullen zijn.
Voor de leeftijdsgroepen JO13 en JO15 wordt deze rol door Chris van Vreeswijk ingevuld.
Voor de leeftijdsgroepen JO17 en JO19 en O23 wordt deze rol (ai) door Dennis Melcherts ingevuld.

Onze hoofdtrainers geven invulling aan het ‘opleidingen beleid’ van de vereniging. Dit houdt in, dat zij supervisie voeren, coachen en begeleiding geven aan de trainers en leiders van de teams in deze leeftijdscategorie. De trainingen worden voorbereid door de hoofdtrainers en tevens zullen zij zo nu en dan aansluiten bij de wedstrijden om zowel de trainer als de leider te begeleiden in hun rol.

Om ze hier maximaal in te faciliteren zullen zij zelf wederom géén teams meer trainen. Door voor deze aanpak te kiezen is wederom een belangrijke stap genomen om voor gehele groep jeugd kwalitatief gelijkwaardige trainingen te kunnen aanbieden.

Voor 1 team in de bovenbouw, JO15-2 hebben we het trainersplaatje nog niet compleet. Hier wordt aan gewerkt en we hopen hier z.s.m. met een positief bericht te kunnen komen. 
Daarnaast hebben we in de bovenbouw te maken met een aantal onverwachtse ontwikkelingen in het ledenaantal, dit kan betekenen dat er qua teams nog een en ander wijzigt. Ook hier hopen we op korte termijn defintief uitsluitsel over te kunnen geven.

Start trainingen
De teamtrainingen voor de onderbouw starten op woensdag 1 september. De mini's starten op woensdag 8 september. De circuit training start op vrijdag 3 september. 
De teamtrainingen voor de bovenbouw starten uiterlijk in de week van 30 augustus. 
Zie ook het inmiddels gepubliceerde Overzicht trainingsdagen en -tijden

Start wedstrijden
Vanaf zaterdag 4 september zijn de wedstrijden ingepland. Via voetbal.nl (app) kun je zien wanneer en waar etc er wordt gespeeld. 

Nog even alle informatie van VV Actief inzien?
Kijk dan in ons Welkomstboekje.


Trainingstijden

Training

Dag

Groep

Hoofdtrainer

Tijdstip

Mini’s

Woensdag

Mini’s

Marcel Spanjer

15.00 - 16.00

Team

Woensdag

JO7

Marcel Spanjer

16.00 - 17.00

Team

Woensdag

JO8

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

16.00 - 17.00

Team

Woensdag

JO9

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

17.00 - 18.00

Team

Woensdag

JO11

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

17.00 - 18.00

Team

Woensdag

JO10

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

18.00 - 19.00

Team

Maandag

JO12

Henk Veenhof/Ravi Westerhof

18.00 - 19.00

Circuit

Vrijdag

JO8 t/m JO9

Henk Veenhof

16.15 - 17.15

Circuit

Vrijdag

JO10 t/m JO12

Henk Veenhof

17.15 - 18.15

Keepers Donderdag Vanaf JO11 Tjerkinus Wijkstra 19.00 - 20.00
Bovenbouw Ma/di/woe/do JO13 t/m O23 Chris van Vreeswijk/Dennis Melcherts (ai) Zie link

Gezamenlijke seizoen aftrap & POD
Door de Corona maatregelen hebben we het POD Positief Coachen Traject helaas moeten pauzeren. Dit gaan we komend seizoen vanaf de start van het seizoen weer opstarten. We organiseren een gezamenlijke aftrap op zaterdag 28 augustus voor de onderbouw en bovenbouw Jeugd voor en met alle trainers, coaches, leiders en leeftijdscoördinatoren. Deze sessie is bedoeld om iedereen van start te kunnen laten gaan met dezelfde informatie, wat te doen, weet waar wat te vinden, wie te benaderen bij hulp.

Voor alle ouders van nieuwe leden organiseren we op 8 september een informatie sessie per leeftijdsgroep tijdens de trainingsuren. 

In het kader van POD (Positief coachen en club klimaat) organiseren we op 26 oktober een theatervoorstelling voor alle belangstellenden.

Wij kijken met veel vertrouwen en energie uit naar een mooi nieuw seizoen. Uiteraard kan het zijn dat door impact van Corona maatregelen we toch weer onze plannen moeten bijstellen. We zijn het inmiddels gewend en houden jullie op de hoogte. 

Voor vragen kan contact worden opgenomen met:

Janny Westers - bestuurslid Jeugd, 06-55757363

Dennis Melcherts - bestuurslid TC, 06-54282133

Josefien Stenvers - bestuurslid algemene zaken, 06-51225634

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90