Bestuur

Bestuur

E-mailadres:

Samen ook Actief schoonhouden

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ons mooie sportcomplex is de hele dag open voor iedereen die wil sporten. Het lijkt ons heel normaal dat je na gebruik alle spullen (en rommel) meeneemt of opruimt. De materialen op het terrein gebruik je waar het voor bedoeld is. Doelen zijn geen hangmat of klimrek.

Het terrein is niet bedoeld als hangplek en overlast veroorzaken voor de omgeving, rotzooi achterlaten of vernielingen aanbrengen is al helemaal uit den boze.

Helaas gebeurt dit regelmatig getuige de foto's van een aantal momenten het afgelopen half jaar. Daarom zijn wij genoodzaakt om de materialen binnen te zetten, zodat bijvoorbeeld doelen voor het nieuwe weer gebruikt kunnen worden.

Lees meer...

Kleedkamers in onderhoud

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het is zomer en dus tijd voor (groot)onderhoud. Vanaf vandaag (7 juli 2023) worden de douches onder handen genomen en daarom tot nader orde niet te gebruiken!

Ook de grasvelden zijn in onderhoud dus ook deze niet gebruiken. 

Lees meer...

100 jarig bestaan nog niet uit de gevarenzone!

  • Gepubliceerd in Nieuws

....maar samen kunnen we het!

Wat fantastisch!
Uit de ouderbijeenkomst onderbouw op 31 mei jl en de ALV van 12 juni jl. kwamen mooie ideeën en aanmeldingen voor het oppakken van vrijwilligerstaken.

Fijn dat er leden zijn die het nut en de noodzaak zien

Lees meer...

Begrotingstekort en beschuldigingen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Over vorig seizoen hebben we tijdens de ALV een negatief resultaat laten zien. Met de aanwezige leden is daar ruim over gesproken en ideeën uitgewisseld.

In de tussentijd zijn we doorgegaan met ons onderzoek. Een aantal oorzaken van de afwijking wat betreft het resultaat op de kantine zijn te verklaren door:

- Prijsstijgingen:
  In korte tijd zijn de prijzen snel gestegen. waardoor de totale inkopen hoger zijn geweest en de omzet lager dan verwacht.
- Niet geregistreerde breuk:
  Vanwege de Corona-periodes moesten inkopen (voedsel) weggegooid worden en is administratief mogelijk niet vastgelegd

Vanuit het bestuur is aangegeven dat we nog niet de vinger op de oorzaken konden leggen en dat we nog op onderzoek uit zijn. We hadden voor de ALV al maatregelen bedacht en die zijn deels al in uitvoering gebracht. We brengen jullie op de hoogte van de uitkomsten zodra wij deze inzichtelijk hebben.

Momenteel worden beschuldigingen geuit naar de kantine-vrijwilligers en zelfs aan het adres van specifieke personen. Dit vinden wij als bestuur een zeer kwalijke zaak. Smaad en laster verspreiden doe je niet, schaad je personen mee en is ook nog eens strafbaar.

Het past niet in onze club om ongegronde beschuldigingen te uitten en helemaal niet wanneer je geen of beperkt informatie hebt. Dit is niet in lijn met onze kernwaarden.

Het bestuur is samen met de kantinegroep verder aan het kijken naar de oorzaken. Zodra wij meer informatie hebben zullen we dit met jullie delen.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90