Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Nieuwe koffiemachine in de hal

  • Gepubliceerd in Nieuws

Heb je zin in koffie, thee of chocolademelk en de kantine is gesloten? Of heb je zin in een andere koffievariant dan onze reguliere koffie?

Dat kan vanaf dit weekend!

In de hal staat nu een Douwe Egberts koffiemachine die diverse koffievarianten voor je kan bereiden. Betalen kan alleen contactloos! 

Lees meer...

Doelen en materiaal

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vorige week zijn twee nieuw aangeschafte doelen geleverd die we hebben kunnen financieren met de opbrengst van de Albert Heijn actie. Deze doelen zijn voorzien van twee wielen waardoor ze eenvoudiger te verplaatsen zijn en minder snel kapot gaan.

Daarom hebben we tevens nog 4 andere doelen laten voorzien van wielen. Begin volgend jaar zullen de andere doelen ook worden aangepakt.

Een aantal doelen zijn voorzien van een nieuw net en komende tijd zullen we dat voor meer doelen gaan doen.

Materialen zijn niet goedkoop en worden deels met jullie contributie gekocht. Wees daarom zuinig op alle doelen, ballen en andere materialen zodat wij allen kunnen werken met goede spullen. 

Lees meer...

Zorg voor goede foto op digitale spelerspas

  • Gepubliceerd in Nieuws

Hoe ziet jouw spelersfoto er uit op je digitale spelerspas. Tot 1 november kun je zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas wijzigen via de voetbal.nl-app. Zorg daarom dat jij voor 1 november een correcte spelerspasfoto hebt geplaatst wanneer je speelt bij de jeugd vanaf O13 en senioren! Zonder goede foto loop je het risico niet te mogen spelen.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90