juni 2023 - VV Actief | Eelde

Ophalen eigen wedstrijdshirts door elk lid

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vanaf komend seizoen worden wedstrijdshirts op naam uitgegeven, net zoals broek en sokken.


Omdat het seizoen direct na de zomervakantie begint, moet ieder lid voor de vakantie een eigen shirt ophalen. Alle shirts hebben dan een nummer gekregen en zo kunnen we deze
op naam registreren.


Ophalen (en passen) kan in de kantine van Actief op:

  • woensdag 12 juli van 17-19 uur
  • donderdag 13 juli van 19-21 uur

Je vult ter plekke onderstaand formulier in, wij noteren het shirtnummer erbij en dan krijg je het shirt mee. Je hoeft het formulier niet te printen, het ligt klaar. Houd er rekening mee
dat dit wat tijd zal kosten en dat er wachttijd kan ontstaan.


In september is er weer mogelijkheid om broek en/of sokken om te ruilen, deze datum volgt. Meldt dit alvast aan via de website van Actief. Dan kunnen we eventuele
bestellingen tijdig doen en ligt het klaar.


We zien jullie op 12 of 13 juli!


De kledingcommissie

Lees meer...

Meedoenregeling 18+

  • Gepubliceerd in Nieuws

Je wilt graag sporten, een abonnement op de bibliotheek of deelnemen aan een cursus, maar je hebt hier niet de financiële middelen voor? Misschien kom je in aanmerking voor de Meedoenregeling 18+.

De gemeente Tynaarlo heeft deze regeling met als doel dat inwoners boven de 18 jaar met minimale financiële middelen toch mee kunnen doen.


Wat houdt de regeling in?

Je ontvangt een bijdrage van maximaal € 350,00 per jaar om deel te nemen aan activiteiten met een sportief, sociaal en/of cultureel karakter.

Wil je weten of én hoe jij hiervoor in aanmerking komt? Kijk dan op deze pagina van de gemeente.

#SamenzijnwijVVActief

Lees meer...

Aanvragen voor Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar woonachtig in de gemeente Tynaarlo, die vanwege financiële redenen geen lid kunnen worden van een vereniging. 

Om ook volgend seizoen (2023-2024) in aanmerking te komen voor een bijdrage moet er een nieuwe aanvraag worden ingediend!

De huidige periode eindigt op 30 juni 2023.
Als u ook voor het volgende schooljaar, na 30 juni uw kind(eren) wilt laten deelnemen aan sport en/of cultuur, dan moet er voor 1 september 2023 een nieuwe aanvraag worden ingediend.

Voor meer informatie over of bij vragen over het gebruik van het Jeugdsportfonds zie ook deze pagina of neemt u contact op met onze ledenadministratie. De ledenadministratie is bereikbaar via .

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90