september 2022 - VV Actief | Eelde

Terugblik theatervoorstelling "Dat Schiet Lekker Op Zo"

  • Gepubliceerd in Nieuws
Gisteravond bood de kantine het podium voor de voorstelling "Dat Schiet Lekker Op Zo" van stichting Positief Coachen.
In de voorstelling zien we Maarten, die het als vader en coach positiever probeert te doen. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken in de sport en meer plezier voor iedereen bij de club. De praktijk blijkt wat lastiger...
Met circa 300 jeugdleden, circa 60 trainers/leiders bij de jeugd (waaronder veel nieuwe) en ontelbaar veel (nieuwe) ouders had de zaal vol kunnen zitten.
Nu zaten er welgeteld 23 aanwezigen, exclusief bestuursleden.

De sfeer was er echter niet minder om. Dankzij de zeer enthousiaste acteurs & fantastische improvisatie van de gastacteurs uit de zaal was het een gezellige avond. Op ludieke wijze werd herkenbaar, hilarisch, spiegelend en met een knipoog het positief coachen en clubcultuur neergezet. Regelmatig was er gelach te horen, werden tenen gekromd en hoorde je soms een ietwat ongemakkelijke oh ja en oeps. Uit de reacties achteraf kwam de herkenning veelal terug. Veel positieve feedback en dat geeft weer positieve vibes.

Tegelijk kan met zo'n opkomst zo'n avond helemaal niet georganiseerd worden, de baten wegen simpelweg niet op tegen de lasten. Het was simpelweg een bedroevende opkomst.
De toegang was nu gratis, subsidie is er vanuit NOC*NSF. VV Actief krijgt bij zo'n lage opkomst de voorstelling echter niet nogmaals en dan komen we uit op het niet meer kunnen aanbieden van dit soort evenementen.

Naast dat zo'n avond bijwonen een mooi moment kan zijn om elkaar wat beter te leren kennen & lol te hebben, zit er vanuit de club uiteraard ook een gedachte achter. 
Als vereniging zijn wij Ambassadeur van het Positief Coachen en POD Sport. Hiermee willen we bijdragen aan het echt plezier kunnen hebben in de sport voor iedereen. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. Wij helpen graag het Positief Coachen in de praktijk toe te passen door o.a. bewustwording te helpen creëren t.a.v. de impact van je eigen gedrag.

Terugblikken doen we niet vanuit het negatieve. We hebben weer een start gemaakt i.h.k.v. positieve clubcultuur en positief coachen! En er staan ook meer activiteiten in het vooruitzicht.
Deze activiteiten zijn op de kalender beland n.a.v. door onze leden aangegeven behoeften. Qua toekomstige activiteiten gaan we peilen hoe die behoefte en verwachte opkomst nu is. De uitkomst daarvan bepaald of iets ook daadwerkelijk georganiseerd gaat worden.

Ook hierin zijn we Samen Actief. 
Lees meer...

Dat schiet lekker op zo

  • Gepubliceerd in Nieuws
Vele ambassadeurs inmiddels voor Positief coachen en een positieve clubcultuur. Wat fantastisch! 
De kick-off is met de theatervoorstelling 'dat schiet lekker op zo'.
Niet alleen voor leiders en trainers. Vooral ook voor de (groot)ouders, verzorgers en belangstellenden. Kom gezellig met elkaar 27/9 naar de theatervoorstelling.
Meldt je nog snel aan via: 
Samen zijn wij VV Actief!
Lees meer...

Kom op de koffie/thee woensdagmiddag

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste (groot)ouders, verzorgers en belangstellenden

Vanaf a.s. woensdag is de deur van de kantine geopend en staat er koffie of thee voor je klaar.

Van 16.00-19.00 uur tijdens de jeugdtrainingen.

Vooralsnog zullen wij proberen de kantine deuren gedurende deze regenachtige en koude maanden te openen. Hiervoor hebben wij belangstellende ouders nodig, die het leuk vinden om een uurtje op de woensdag tijdens de training van hun kind aanwezig te zijn. Dat hoeft zeker niet elke week. Wellicht is het mogelijk om een gezellige club mensen te vinden waarmee we dit initiatief draaiende kunnen houden. Vragen hierover? Bel dan met Josefien Stenvers 06-51225634.

#SamenzijnwijVVActief!

Lees meer...

Kom je ook naar de circuit training op vrijdag?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Nu we weer opgestart zijn, is er ook op vrijdag weer circuittraining.
Deze training is bedoeld voor al onze jeugdleden van JO7 t/m JO12. 
Elke oefening wordt begeleid door 1 of meer (jeugd)trainers o.l.v. onze hoofdtrainer Henk Veenhof.

JO7 t/m JO9 van 16.15 - 17.15 uur
JO10 t/m JO12 van 17.15 - 18.15 uur

Zodra we weten wanneer er weer keepers clinics tijdens de circuittraining zijn, communiceren we dat ook via de site, fb, instagram, twitter etc;-).
Oftewel volg ons en blijf geïnformeerd!

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90