april 2022 - VV Actief | Eelde

Albert Heijn Paterswolde verlengt hoofdsponsorschap VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Met grote trots kondigen wij vandaag aan dat Albert Heijn Paterswolde haar contract als hoofdsponsor van VV Actief met 3 jaar heeft verlengd. Hiermee volgt een nieuw hoofdstuk in de reeds 25 jarige succesvolle samenwerking tussen Albert Heijn Paterswolde & VV Actief.

Danielle Oosterhof, welke namens de hoofdsponsor de gesprekken voerde, geeft aan “onder de indruk te zijn van de sportieve ambities, de rol in de gemeenschap en de educatieve normen en waarden welke VV Actief zich ten doel stelt. Deze sluiten aan bij de uitgangspunten van ons bedrijf. Het is dan ook prachtig om op deze manier iets terug te kunnen doen voor het verenigingsleven in Eelde en Paterswolde”.

Josefien Stenvers en Sander Prinsen voerden namens VV Actief de gesprekken. “Ik ben er trots op dat we in deze tijd een nieuwe langdurige overeenkomst hebben kunnen afsluiten, welke de continuïteit van de vereniging waarborgt” geeft Josefien aan. Sander: ”De samenwerking met Albert Heijn Paterswolde is in de afgelopen jaren uitstekend geweest en daarom is het heel prettig dat we deze verlenging hebben kunnen realiseren”.

Aan de invulling van het nieuwe hoofdsponsorschap wordt de komende periode verder vorm gegeven. Wij sluiten niet uit dat we binnenkort nog meer goed nieuws kunnen melden. 

De wedstrijd van Actief 1 zal komende zondag (aanvang 14:00) in het teken staan van de verlenging van de samenwerking. Na de wedstrijd zullen we gezamenlijk toosten op de nieuwe overeenkomst. Wij nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn. 

Groet en tot zondag!

VV Actief

PS. wilt u meer informatie over de mogelijkheden van sponsoring binnen VV Actief? Neemt u dan contact met ons op via . Tevens zullen de leden van de sponsorcommissie komende zondag aanwezig zijn op het sportpark.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90