februari 2021 - VV Actief | Eelde

Bonnenboekjes Vrienden Van Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op dit moment is de jaarlijkse bonnenboekjes actie actief.

Er bereiken ons een aantal berichten waardoor wij ons geroepen voelen om hier duidelijkheid in te geven.

In tegenstelling tot wat er gisteren in Dorpsklanken te lezen viel, hebben onze jeugdleden wel fysieke boekjes gekregen om te verkopen. Zij kunnen hiermee dus ook bij u aan de deur komen. De prijs voor een boekje is zoals elk jaar 5 euro. Indien u iets anders te horen krijgt dan horen wij dat heel graag van u ().

Als u de boekjes van onze jeugdleden afneemt dan draagt dit inderdaad bij aan VV Actief. Indien u de QR code gebruikt i.c.m. de e-mail voor de Handbalvereniging dan lijkt dit ten goede te komen aan de Handbalvereniging (HV Actief). Wilt u van de QR code gebruik maken en VV Actief steunen, mailt u dan naar .

Of u nu linksom of rechtsom een boekje afneemt; het geld wordt afgedragen aan de Vrienden van Actief. Het grote doel is natuurlijk ook het steunen van onze lokale ondernemers. Laten we dat vooral ook juist nu wel doen.

Samen zijn we VV Actief!

Lees meer...

Bob Poelstra trainer JO19-2

  • Gepubliceerd in Nieuws

Sinds december is Bob Poelstra de nieuwe aanwinst als trainer bij VV Actief. Bob is eerder speler van de selectie geweest en sinds vorig jaar leider van Actief 1.

Er kwam door een blessure een plek vrij als trainer van JO19-2 en die heeft hij opgepakt. De spelers van het team lijken dit erg te waarderen want de trainingen worden steeds drukker bezocht. Bij de laatste training was bijna het volledige team aanwezig.

Hopelijk binnenkort weer wedstrijden zodat Bob en zijn team ook het resultaat van de trainingen kan zien.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90