Lever een sponsor aan en bespaar €50 op je contributie!

Samen sponsors werven Samen sponsors werven
VV Actief is een mooie en bloeiende vereniging. Een vereniging en het verenigingsleven leveren veel op, maar Actief maakt vanzelfsprekend ook kosten. De kosten worden gedekt door vier inkomstenbronnen (contributie, kantineomzet, accommodatie-/veldverhuur en sponsorgelden). Actief is hard op zoek naar mogelijkheden om de inkomsten te verhogen. De inkomsten maken immers veel zaken mogelijk die het lid/supporter zijn van Actief zo leuk maken.
Het is echt van deze tijd om die mogelijkheden met elkaar te bekijken en met elkaar kansen te pakken, in plaats van met een klein clubje mensen. Samen staan we immers sterker dan alleen. Dat is niet alleen in het veld zo, maar ook daar buiten. 
 
Daarom gaan we aan de slag om met elkaar meer sponsors te werven. En het mooie is dat niet alleen de vereniging (wij met elkaar dus) er iets voor terug krijgt, maar dat iedereen die één of meerdere bord-, shirtsponsors aandraagt, €50 korting krijgt op de contributie.*
 
Ken je iemand die sponsor wil worden? Stuur dan een mail naar . Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. 
 
 
* Dit aanbod geldt in eerste instantie tot 1 januari 2014. Een bord- of shirtsponsor is minimaal drie jaar aan Actief verbonden. Sponsor ben je al voor €250 per jaar, ex BTW. 

 

Laatst aangepast op 21 november 2013
Commerciële Zaken

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90