Binnenkort afscheid van een clubman

In 2018 is Peter Slijfer aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Actief. Met de spelers heeft hij er voor gezorgd dat Actief weer promoveerde via het kampioenschap in het seizoen 2019.

In overleg met de spelers en de technische staf is besloten om het contract met Peter na vier jaar niet te verlengen. De communicatie met de gehele groep (eerste en tweede team) stond gepland voorafgaand aan de training afgelopen zondag, maar kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom hebben we nu via de digitale weg alle spelers en begeleiders op de hoogte gesteld.

Een besluit als deze gaat nooit over één nacht ijs. En omdat het ook nog eens een echte clubman als Peter Slijfer betreft ook niet zonder de nodige emotie en sentiment.

De komende periode zal de Technische Commissie samen met de spelers op zoek gaan naar een opvolger. Zodra hierover meer bekend is zullen we dit laten weten.

Technische Commissie

Meer in deze categorie: « Nieuwe koffiemachine in de hal