Alleen met vrijwilligers heb je actie

Alleen met vrijwilligers heb je actie Door J. Howard Miller (1918–2004), artist employed by Westinghouse, poster used by the War Production Co-ordinating Committee - From scan of copy belonging to the National Museum of American History, Smithsonian Institution, retrieved from the website of

De volledige organisatie van onze vereniging wordt gedaan door vrijwilligers

Hoe meer vrijwilligers, hoe minder tijd en energie het kost en maakt de vereniging minder kwetsbaar.

Zonder de hulp en inzet van alle leden kunnen bepaalde taken niet worden uitgevoerd. Hier kun JIJ dan ook last van krijgen bij trainingen en wedstrijden.

Hierbij dan ook een oproep! Help elkaar en daarmee de vereniging! Niets doen is geen optie!

Wil je iets betekenen voor de vereniging, laat het weten aan één van de bestuursleden.

Vragen? Neem dan contact op met een bestuurslid of rechtstreeks met
Josefien Stenvers 0651225634

IMG 20210916 WA0005