Jaar één van Coach maakt het verschil afgesloten

Het was al weer de laatste bijeenkomst in het kader van het project 'Coach maakt het verschil'. Dit jaar is Actief gestart met het project in samenwerking met FC Groningen om iedereen te helpen het plezier in ons mooie voetbalspel te houden en te verhogen.

Na de start bijeenkomst zijn er vier bijeenkomsten geweest waarin de rol van de leider en vooral de trainer centraal stond. Hoe kan je als trainer eenvoudig je trainingen opbouwen en welke coachingsvaardigheden kun je toepassen. Hierbij was er ook veel ruimte voor de trainers om onderling ervaringen uit te wisselen. Daarnaast werd gesproken over de rol van VV Actief.

De bijeenkomst van 8 juni was iedereen uitgenodigd waar ongeveer 50 ouders, trainers en leiders op af zijn gekomen. De deelnemers werd met stellingen uitgedaagd om met elkaar in discussie te gaan. Dit leverde mooie gesprekken op en meerdere tips voor de diverse commissies.

De werkgroep wil iedereen die bedanken voor positieve bijdrage. Voor het begin van het volgende seizoen zal één van de resultaten, een presentatiegids met bruikbare tips en antwoord op vragen, beschikbaar komen.

cmhv080616 1 cmhv080616 2

cmhv080616 3 cmhv080616 4

(foto': Marcel Spanjer)

 

Laatst aangepast op 12 juni 2016
Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90