Overlijden Bennie Stroetinga

  • Laatst aangepast op 21 oktober 2020

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons lid

Bennie Stroetinga

Naast speler van Actief 7 was hij betrokken bij de Sinterklaas activiteiten in het dorp en Actief en eerder als begeleider bij het G-team.

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Bestuur, vrijwilligers en leden VV Actief

Lees meer...

Rabo ClubSupport Actie

Wij doen ook dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Ben jij klant bij Rabobank Assen en Noord Drenthe?

Mogen wij dan op jouw stem rekenen?

Zeker in deze periode van Corona met noodzakelijke sluitingen lopen we als vereniging veel inkomsten mis.

Geld dat we hard nodig hebben om te kunnen blijven investeren in ons materiaal.

Help jij ons mee? Het kost jou financieel niets, enkel 5 minuutjes van je tijd.

Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport.

Samen zijn we Actief!!

Lees meer...

Jeugd Clinic gaat wèl door

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Met alle berichtgevingen over wat er niet meer kan, goed om te weten dat onze Rabobank Jeugd Clinic a.s. zaterdag wèl door mag en zal gaan!

Dus heb jij je aangemeld dan zien we jou graag a.s. zaterdag.

Nog even de tijdstippen:

10.00 - 11.00 uur JO13 t/m JO19 

11.30 - 12.30 uur JO8 t/m JO9

13.15 - 14.15 uur JO10 t/m JO11

Uiteraard blijven wij de Corona maatregelen toepassen en is het Sportcomplex niet voor ouders / belangstellenden toegankelijk.

De toiletten zijn toegankelijk. Naast de gesloten kantine blijven nu ook de kleedkamers dicht. Kom dus al omgekleed naar ons sportcomplex.

Voor ranja wordt gezorgd, een eigen bidon met drinken meenemen kan echter nooit kwaad.

Namens de spelers van de selectie teams van Actief,

Tot zaterdag! 

Lees meer...

Nieuwe coronamaatregelen per 14 oktober

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober, ingaande 14 oktober 22.00 uur, zijn er een aantal wijzigingen. Onderstaand de impact voor onze vereniging.

Algemeen
Ons allen wordt gevraagd om mee te werken aan het terugdringen van het aantal besmettingen. De maatregelen zijn niet leuk, maar nodig! Wij willen jullie allemaal dan ook met klem verzoeken, niet naar het sportpark te komen, wanneer er sprake is van gezondheidsklachten en/of besmettingen in jouw directe omgeving.

Competitie
De competitie, ook voor jeugd, wordt voor de duur van tenminste 4 weken stilgelegd.

Kantine
Blijft gesloten.

Kleedkamers
Vanaf heden mogen de kleedkamers niet meer worden gebruikt.

Toiletten
De toiletten blijven toegankelijk.

Trainingen en onderlinge oefenwedstrijden
Jeugd t/m 18 jaar mag trainen en onderling een oefenwedstrijd spelen. Oefenwedstrijden alleen met teams vanuit de eigen vereniging. Toeschouwers bij trainingen of oefenwedstrijden zijn nog steeds niet toegestaan!

Een oefenwedstrijd mag alleen als deze is ingepland via het wedstrijdsecretariaat ().

Voor alle trainingen geldt: De trainer bepaalt of de trainingen doorgaan. Als de trainer zich hier niet prettig bij voelt, gezondheidsklachten heeft of in aanraking is geweest met een besmet persoon, dan vervalt de training. 

Mini’s: Trainen voorlopig nog niet. Dit trainingsblok is tot nader orde uitgesteld.

JO7 t/m JO12: Trainen voorlopig gewoon. Het team traint alléén als er een leider of een waarnemende ouder aan de zijlijn de kinderen kan begeleiden indien dit is gewenst.

JO13 t/m JO19: De trainingen zullen voorlopig gewoon doorgang vinden. De trainers houden ook buiten het veld toezicht op het naleven van de richtlijnen.

Senioren: Per direct geen trainingen en geen (oefen)wedstrijden zolang de maatregelen duren.

Buiten geplande trainingen of oefenwedstrijden is het sportcomplex gesloten. Het is niemand toegestaan buiten de geplande trainingen, oefenwedstrijden te komen sporten en/of op het sportcomplex te komen. Trainers, leiders of begeleidende ouders zien hierop toe en sturen waar nodig mensen van het terrein af.

Samen zijn wij VV Actief!

Lees meer...

Pasfoto al toegevoegd?

  • Laatst aangepast op 13 oktober 2020

Belangrijk voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder, is dat zij een correcte pasfoto in de app hebben. Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de KNVB Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s wijzigen.

Lees meer...

Spelregels Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

  • Laatst aangepast op 09 oktober 2020


Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe:
Bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar woonachtig in de gemeente Tynaarlo, die vanwege financiële redenen geen lid kunnen worden van een vereniging.

Een aanvraag loopt gelijk met een schooljaar/verenigingsjaar. 
Iedere aanvraag eindigt op 30 juni. 
Vanaf 1 mei kan er voor het nieuwe schooljaar (periode 1 juli tot en met 30 juni) een nieuwe aanvraag worden gedaan.
Het is mogelijk om op een ander tijdstip in te stromen.

De aanvragen die nu ingediend worden eindigen dus op 30 juni 2021. 
U kunt vanaf 1 mei een nieuwe aanvraag indienen voor het volgende schooljaar. 
De aanvraag die vanaf 1 mei kan worden ingediend is voor een volledig jaar dus ook voor maximaal EUR 225,00 (sport) of EUR 425,00 (cultuur).

Bijdrage
De hulp wordt verstrekt om jongeren uit gezinnen met een minimum inkomen, deel te kunnen laten nemen aan sport en/of culturele activiteiten; het gezinsinkomen bedraagt maximaal 120 % van het wettelijk sociaal minimum. Het is toegestaan om voor meerdere kinderen uit een gezin een aanvraag in te dienen. Ieder jaar kan er opnieuw een aanvraag worden gedaan indien de financiële omstandigheden van de ouders/verzorgers dit noodzakelijk maakt.

Uitzondering
Als ouders wel inkomen hebben maar desondanks het sporten of de culturele activiteit van hun kind niet kunnen betalen, kan de intermediair in de financiële motivatie aangeven waarom de ouders toch een beroep op het fonds doen. (schuldsanering etc.)

Intermediair
Een beroep op het fonds kan worden gedaan door een geregistreerde intermediair. Iedere professional, werkzaam in het onderwijs, hulpverlening of gezondheidszorg is een potentiële intermediair. bijvoorbeeld de leerkracht, de schoolarts, de jeugdhulpverlener of de maatschappelijk werker van een welzijnsinstelling of gezondheidsorganisatie.

Aanvraagprocedure
De aanvraag kan uitsluitend door een intermediair via de website worden gedaan. De intermediair dient de aanvraag te motiveren d.m.v. het geven van korte informatie over de financiële situatie van de ouder/verzorgers. Voor een sport activiteit bedraagt de bijdrage maximaal € 225,00 per jaar, voor een culturele activiteit is dat maximaal € 425,00. De aanvraag loopt van 01-juli tot 30-juni. Het is daarnaast mogelijk om op een ander tijdstip in te stromen.

Uitbetaling
Het fonds keert rechtstreeks uit aan de vereniging. Indien er naast de contributie nog ruimte is in het budget kan er een waardebon worden aangevraagd voor kleding of attributen. De winkelier kan deze waardebon bij het fonds declareren.De intermediair ziet er op toe dat de jongere daadwerkelijk en voor minimaal 1 jaar deelneemt aan de activiteiten van de vereniging waarvoor het geld beschikbaar is gesteld. Hij/zij verstrekt minimaal 1 x per half jaar een overzicht van de stand van zaken aan het fonds.

Meer informatie of vragen
Mocht u vragen hebben over het gebruik van het Jeugdsportfonds dan kun u ook contact opnemen onze ledenadministratie. De ledenadministratie is te bereiken via .

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90