Kleding inleveren (elftal tassen) op woensdag 29 juni

 • Laatst aangepast op 20 juni 2022

Op woensdag 29 tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen de wedstrijdtassen met kleding en aanverwante artikelen (waterzak e.d) worden ingeleverd. De kleding moet gewassen zijn en compleet worden ingeleverd. Dit geldt ook voor de kleiding van leiders en trainers die volgend jaar geen team meer trainen en/of begeleiden.

Lees meer...

Voetbalkamp Noord-Drenthe

 • Laatst aangepast op 30 november -0001

Voetbalkamp Noord-Drenthe

Van dinsdag 23 augustus t/m vrijdag 26 augustus organiseert de Voetbalschool Noord-Drenthe een voetbal vierdaagse bij V.V. Actief.

Vier dagen van 9.30 - 15.30 uur voetbalplezier voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar, inclusief lunch.

Ook zijn er techniektesten met leuke prijzen!

Indeling vindt plaats naar leeftijd / niveau.

Kosten bedragen 100 euro.

Geef je nu op via   of 06-20217707.

Lees meer...

Seizoensafsluiting & Afscheid Peter Slijfer op 18 juni 2022

 • Laatst aangepast op 15 juni 2022

Beste voetbalvrienden,


Na het ontvangen van diverse reacties en na overleg met betrokken personen, hebben we besloten om de
seizoenafsluiting en het afscheid van Peter te verplaatsen naar 18 juni 2022


Leuk om hierbij te benoemen is dat er op 18 juni om 14:30 uur nog een promotiewedstrijd tussen Rood zwart Baflo 1-FC Assen 1 gespeeld wordt op onze accommodatie.

We sluiten het seizoen dus niet alleen feestelijk af, maar ook nog sportief met een mooie wedstrijd.

We willen iedereen hierbij dan ook opnieuw uitnodigen om er met elkaar een gezellige middag en avond van te maken.

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn jullie van harte welkom op

zaterdag 18 juni van 14:30-22:00

Consumpties kunnen met pin of cash betaald worden.

Bestuur VV Actief

Lees meer...

Actief JO9-1 kampioen in hoofdklasse

 • Laatst aangepast op 15 juni 2022

Woensdag 8 juni 2022,

JO9-1 van de voetbalclub VV Actief speelt tegen CVV Oranje Nassau in de hoofdklasse.

Het is het eerste seizoen dat de jongens van J09-1 spelen in de hoofdklasse. Het zou een leerseizoen worden, lekker voetballen, plezier maken en een hoop leren. Het liep anders, boven verwachting werd de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen tegen Be Quick.  Ook andere wedstrijden werden gewonnen of gelijk gespeeld. Eén wedstrijd werd verloren met 3-2 tegen Oranje Nassau, een andere wedstrijd gelijk gespeeld.  Vandaag was de revanche en de kans om kampioen te worden! Ook Oranje Nassau had één wedstrijd gelijk gespeeld. Onze jongens waren er klaar voor! 

Al snel in de wedstrijd werd het 1-0, na knap werk van Farhat Omar, hij scoorde de 1-0.

Niet lang daarna scoort Oranje Nassau de gelijkmaker en even later kwam Oranje Nassau op een 1-2 voorsprong.

Het spel van Oranje Nassau is goed, máár de jongens van Actief blijven knokken. Na goed verdedigend werk van Marijn Hummel en Dani Hesseling komt de bal wederom bij Farhat Omar, hij zorgt voor de 2-2.

Oranje Nassau blijft goed spelen maar Actief JO9 1 komt beter in het spel, met mooie acties van Luc Speek , Adam El Hacen en verdedigend werk van Mohammed Omar en Ole Darwinkel komt er meer lijn in het spel van Actief.  Wederom komt hierdoor Farhat Omar in goede positie en schiet de 3-2 binnen. Een Hattrick.

Ondanks de 3-2 achterstand blijf Oranje Nassau scherp spelen en weet de 3-3 binnen te tikken.

In de laatste helft blijft het spannend, Actief JO9 1 komt beter in het spel. Keeper Ivo van Weering weet VV Actief JO9 1 met een paar mooie reddingen door de wedstrijd heen te trekken.

Dani Hesseling blijft lopen en draagt zowel in de aanval als de verdediging zijn steentje bij.

Met Marijn Hummel en Luc Speek in de aanval en Adam Hacen die op het middenveld goed werk verricht, komt de bal voor de voeten van Luc Speek, deze haalt uit en knalt de 4-3 binnen.

In de laatste minuut van de wedstrijd krijgt VV Actief  JO9 1 nog een corner, Marijn Hummel neemt hem. De bal komt voor de voeten van Luc Speek, deze schiet de bal, deze gaat via de benen van een Oranje Nassau speler in het doel, 5-3…

De scheidsrechter fluit af. 5-3 en kampioen in de hoofdklasse, wat een debuut.

De jongens hebben een prachtig seizoen gespeeld.

Van Harte gefeliciteerd J09 1.

Lees meer...

Met het eerste mee in de bus naar Dronrijp

 • Laatst aangepast op 07 juni 2022

A.s. zondag 12 juni speelt het 1e elftal om 14:00 uur uit tegen Dronrijp. Bij winst spelen ze op 19 juni tegen VV Drachten om te bepalen wie volgend seizoen in de 2de klasse mag uitkomen (locatie is nog niet bekend). In de bus waarmee het elftal naar Dronrijp reist, zijn nog ongeveer 28 plekken vrij voor supporters! Belangstellenden kunnen zich melden bij Dennis Dekker via mobiel 06-21520475 of email:  .

Wees op tijd want vol is vol!

Deze busreis wordt aangeboden door Marcel Hartlief Hoveniers

Lees meer...

Kampioenswedstrijd 6 juni 2022

 • Laatst aangepast op 04 juni 2022

Beste voetbalvrienden,

Aanstaande maandag, 6 juni, 2e Pinksterdag staat er een kraker van een wedstrijd bij ons op het programma. Twee teams gaan tegen elkaar strijden voor het kampioenschap in de 3e klasse B. Ons eerste elftal zal het opnemen tegen GSAVV Forward. Met 2 punten voorsprong op GSAVV Forward begint VV Actief aan de wedstrijd.


Omdat we veel mensen op de accommodatie verwachten en we de wedstrijd en alles daaromheen soepel en veilig willen laten verlopen, vragen we deze dag een entree prijs (€3,00, dit is inclusief programmaboekje) om de volgende zaken goed te regelen.

 • bij de ingang vragen we om een ID bewijs, hiermee krijgt u een polsband welke nodig is om alcohol te kunnen kopen- alle consumpties worden betaald d.m.v. munten. Deze munten kunt u bij de muntverkoop betalen met cash of pin
 • er is beveiliging aanwezig voor uw en onze veiligheid
 • vuurwerk wordt niet toegestaan en wordt ingenomen bij de ingang
 • Parkeren voor auto’s kan bij het Terra College tegenover het voetbalveld. Fietsen/scooters kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats van onze accommodatie
 • Verkeersregelaars
 • EHBO

Uiteraard willen we iedereen uitnodigen (zeker ook onze jeugdspelers) voor deze prachtige, sportieve en gezellige voetbalmiddag. Mocht Actief de winst pakken, is er een feest georganiseerd direct na de wedstrijd. We willen een ieder vragen om ons eerste elftal te komen aanmoedigen, ze kunnen alle steun en support gebruiken. Ook RTV Drenthe komt om de wedstrijd te filmen.

Vanaf 13:30 uur gaan de ‘controle’ posten open. In verband met de verwachte drukte hopen we op uw begrip als u even moet wachten.

Bij voorbaat willen we alle vrijwilligers bedanken die deze dag helpen. Mede dankzij hun is het mogelijk om deze dag te organiseren. 

Zonder vrijwilligers, geen Voetbalvereniging Actief


Met vriendelijke groet,
Bestuur VV Actief

Lees meer...

Ongewenst gedrag op de accomodatie

 • Laatst aangepast op 30 november -0001

Beste leden en ouders/verzorgers van (jeugd)leden,

Al een aantal keren hebben wij gecommuniceerd over vernielingen en hangjongeren bij onze accommodatie en op de velden. Hierop worden de desbetreffende personen aangesproken en gevraagd te vertrekken. Steeds vaker bereiken ons berichten dat er, bij en in onze accommodatie, wordt geblowd en andere soorten drugs worden gebruikt. Dit betreft leden, maar ook niet leden waaronder vrienden/kennissen van leden.

Als voetbalvereniging streven wij ernaar om voor iedereen, die gebruik maakt van onze accommodatie, een veilige plek te bieden. Iedereen is welkom om een balletje te trappen of om te chillen, maar dit ongewenste gedrag en gebruik wordt niet getolereerd. We zullen dit zoveel mogelijk ontmoedigen. Daartoe nemen we ook maatregelen. Er is inmiddels contact opgenomen met de gemeente met de vraag ons hierin te ondersteunen.

Wij zullen personen blijven aanspreken op hun gedrag (misdragingen) en gebruik en zullen ze verzoeken het terrein te verlaten. Waar wij dat wenselijk vinden zullen we ook in contact treden met de ouders van onze jeugdleden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VV Actief

Lees meer...

Met het eerste mee in de bus!

 • Laatst aangepast op 30 november -0001

A.s. zondag 29 mei speelt het 1e elftal om 14:00 uur uit tegen De Wilper Boys. In de bus waarmee het elftal naar De Wilp reist, zijn nog ongeveer 28 plekken vrij voor supporters! Belangstellenden kunnen zich melden bij Dennis Dekker via mobiel 06-21520475 of email: . Wees op tijd want vol is vol!

Lees meer...

Geen trainingen vandaag mini's t/m JO12

 • Laatst aangepast op 30 november -0001

Trainingen woensdagmiddag gaan niet door

Vandaag (woensdag 18 mei) zijn er geen trainingen voor de mini's, de JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 & JO12.

We wensen iedereen een fijne (zwem/feest/rust) middag en voor de avondvierdaagse lopers; veel succes en plezier.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90