Binnenkort afscheid van een clubman

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

In 2018 is Peter Slijfer aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Actief. Met de spelers heeft hij er voor gezorgd dat Actief weer promoveerde via het kampioenschap in het seizoen 2019.

In overleg met de spelers en de technische staf is besloten om het contract met Peter na vier jaar niet te verlengen. De communicatie met de gehele groep (eerste en tweede team) stond gepland voorafgaand aan de training afgelopen zondag, maar kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom hebben we nu via de digitale weg alle spelers en begeleiders op de hoogte gesteld.

Lees meer...

Nieuwe koffiemachine in de hal

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Heb je zin in koffie, thee of chocolademelk en de kantine is gesloten? Of heb je zin in een andere koffievariant dan onze reguliere koffie?

Dat kan vanaf dit weekend!

In de hal staat nu een Douwe Egberts koffiemachine die diverse koffievarianten voor je kan bereiden. Betalen kan alleen contactloos! 

Lees meer...

Doelen en materiaal

  • Laatst aangepast op 19 november 2021

Vorige week zijn twee nieuw aangeschafte doelen geleverd die we hebben kunnen financieren met de opbrengst van de Albert Heijn actie. Deze doelen zijn voorzien van twee wielen waardoor ze eenvoudiger te verplaatsen zijn en minder snel kapot gaan.

Daarom hebben we tevens nog 4 andere doelen laten voorzien van wielen. Begin volgend jaar zullen de andere doelen ook worden aangepakt.

Een aantal doelen zijn voorzien van een nieuw net en komende tijd zullen we dat voor meer doelen gaan doen.

Materialen zijn niet goedkoop en worden deels met jullie contributie gekocht. Wees daarom zuinig op alle doelen, ballen en andere materialen zodat wij allen kunnen werken met goede spullen. 

Lees meer...

Alleen met vrijwilligers heb je actie

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

De volledige organisatie van onze vereniging wordt gedaan door vrijwilligers

Hoe meer vrijwilligers, hoe minder tijd en energie het kost en maakt de vereniging minder kwetsbaar.

Lees meer...

Help ons aan nieuwe materialen en spaar mee met Voetbalpassie!

  • Laatst aangepast op 12 september 2021

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij VV Actief. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om nieuwe materialen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Lees meer...

Wij steunen de campagne #tegenKK

  • Laatst aangepast op 30 november -0001

Wij steunen de campagne tegen het schelden met kanker #TegenKK.

In navolging van de #TegenKK campagne door KWF met bekende Youtubers is onlangs een nieuwe campagne van start gegaan. #TegenKK richt zich op het tegengaan van schelden met het woord kanker. KWF heeft de krachten gebundeld met Bundled uit Groningen. Bundled vertegenwoordigt professionele e-sporters en voetballers wereldwijd en ontwikkelde een speciaal tenue met #TegenKK erop in FIFA21. Vanaf 29 juni jl. kunnen gamers van FIFA21 hun speler in het #TegenKK shirt laten spelen met deze duidelijke boodschap op hun borst. Naast aandacht in FIFA21 wil #TegenKK ook in de offline wereld schelden met het woord kanker tegengaan. Amateurverenigingen worden aangespoord om met een speciale #TegenKK mouwbadge op het shirt te spelen. De badge is ontwikkeld in samenwerking met kledingfabrikant Jako.

In de aanloop naar de livegang hebben een aantal van onze jeugdspelers als model gefungeerd. Op ons Sportpark is foto- en videomateriaal vastgelegd wat gebruikt wordt in de campagne. Wie weet zijn onze jeugdspelers al herkend in bepaalde social media / tv berichten

Het doel van deze actie sluit volledig aan bij ons POD traject. Vanuit die insteek hebben wij ook onze medewerking verleend. Ondertussen zijn we hier al een stap verder in gegaan. Wij kunnen nl. met elkaar nog meer doen als VV Actief om een positief sport club klimaat te bieden. En zeer zeker schelden tegen te gaan. Daarover brengen wij op heel korte termijn meer positief nieuws.  

Lees meer...

G-Voetbal voor jeugd

  • Laatst aangepast op 22 augustus 2021

Bij voldoende animo starten we weer met het bieden van voetbaltraining aan kinderen met een beperking.

Volg ons vooral op Social Media zodat je alle info krijgt.

Bij voldoende belangstelling starten we in oktober.

Heb je vragen en/of opmerkingen, dan kan je contact opnemen met Josefien Stenvers, 06-51225634. 

Lees meer...

Fysiotheriapie Willems levert verzorger voor Actief

  • Laatst aangepast op 08 juli 2021

Vanaf aankomend seizoen, is Christiaan Krikke van Fysiotherapie Willems onze verzorger.

Even voorstellen:
Ik ben Christiaan Krikke, geboren en getogen in Enschede. Na 4 jaar de opleiding Fysiotherapie gevolgd te hebben op de Hanze hogeschool te Groningen, ben ik nu werkzaam bij fysiotherapie Willems. Enthousiast, gedreven en ambitieus. Om mijn grenzen te blijven verleggen studeer ik osteopathie naast mijn baan als fysiotherapeut, en dit voor de komende 5,5 jaren nog.  Jullie zullen mij op de dinsdag en donderdag tegen kunnen komen. Verder ga ik de meeste zondagen mee naar de wedstrijden voor het eerste. 

Tevens ben ik ook altijd in voor een praatje dus aarzel niet.

Christiaan 600

Christiaan is te bereiken op:

Telefoonnummer: 050 - 737 03 58

https://www.fysiotherapiewillems.nl

Lees meer...

Voetbalkamp Noord-Drenthe 2021

  • Laatst aangepast op 30 juni 2021

De Voetbalschool Noord-Drenthe organiseert deze zomer een vierdaags voetbalkamp bij VV Actief.

Wanneer?
Het kamp begint op 17 augustus tot en met 20 augustus waar dagelijks getraind wordt vanaf 9:30 tot 15:30.

Voor wie?
Alle jongens en meisjes vanaf 5 tot en met 12 jaar zijn welkom. Er wordt ingedeeld naar leeftijd en niveau.

Kosten?
De vier dagen vol met voetbalplezier is inclusief lunch, ranja en een ijsje en kost € 100,-

Meedoen als clubteam kan ook. Bij aanmelding van 6 deelnemers krijg je 10% korting.

Wil je je aanmelden?
Dat kan via  of 06-202 17 707.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90