Lid worden

Wil je ook lekker voetballen leren? Voor de leeftijdsgroep van 4 en 5 jaar is er de mini-pupillen. De cursus voor de mini's start een aantal keer per jaar. Vanaf 6 jaar kun je in competitieverband spelen.

Alle KNVB-leden vanaf de onder-13 (met uitzondering van de G-voetbaljeugd) hebben een digitale spelerspas. Met deze pas, voorzien van een pasfoto, kan je aantonen dat je lid bent van een voetbalvereniging en de KNVB.

AANMELDEN

Als jij je wilt aanmelden via het Jeugdsport fonds (JSF) of een andere instantie, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie..

Reguliere aanmeldingen (inclusief overschrijven) kan via het digitale aanmeldformulier van de KNVB! Na het versturen van het formulier ontvang je een e-mail ter bevestiging!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de Ledenadministratie.

lidmaatschap

Contributie 2021-2022

Zoals vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van oktober 2020 zal de contributie jaarlijks geïndexeerd worden conform de gegevens van het CBS.

Senioren € 235,-
Dames 30+ (7x7) € 137,-
Heren 35+/45+ (7x7) € 137,-
Trainingslid senioren € 137,-

Jeugdleden (O7-O19) € 157,-
Trainingslid jeugd € 137,-
Mini-pupillen* € 26,-

* Bedrag is per periode: najaar en voorjaar.

De bedragen zijn inclusief de KNVB-contributie (ca. € 12). Alle spelende leden betalen bovendien een bijdrage kledingfonds van € 20, m.u.v. trainingsleden en mini-pupillen.

De contributie en kledingfondsbijdrage worden in 10 maandelijkse termijnen (sept - juni) d.m.v. automatische incasso geïnd, tenzij er andere afspraken zijn gemaakt.

Donateurs: de Vrienden van VV Actief: € 50,-

Laatst aangepast op 16 september 2021

Meer in deze categorie: Afmelden »