Publiek weer welkom!

Komend weekend worden de corona-maatregelen verder versoepeld. Voor Actief betekent dit onder andere dat de senioren ook weer tegen andere clubs mogen spelen en dat er weer publiek is toegestaan bij de wedstrijden.

Zaterdag is voor de jeugd de laatste ronde van de Regio-cup. Voor zondag had Actief 1 een oefenwedstrijd geregeld, maar deze gaat niet door!

Er gelden vanaf komend weekend een aantal regels waar wij ons allen aan moeten houden:

• Kom niet als je corona-gerelateerde klachten hebt. Bij de toegang wordt gevraagd naar je gezondheid.
  • Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar op het gehele terrein. We vragen om eigen verantwoordelijkheid!
  • Blijf niet te lang 'hangen' op het sportpark om drukte te voorkomen.

De kantine blijft gesloten. In de koffiecorner wordt voor het publiek koffie en thee verkocht.

Tot zaterdag of zondag en denk aan elkaar!

Laatst aangepast op 24 juni 2021