Inleveren wedstrijdtassen, inspeelballen en omruilmoment 30 juni!

Wanneer: 30 juni tussen 18.30-21.00 uur

Op deze avond zijn de teams (teamleider,  trainer of iemand anders uit het team) in de gelegenheid de wedstrijdtas van hun team  in te leveren. De Regiocup is dan net afgelopen en de kledingcommissie kan dan op tijd alle tassen klaar maken voor het volgend seizoen.

We doen dat met inachtneming van de corona veiligheidsadviezen, dus mondkapje op, 1,5 meter afstand, handdesinfectie en  maximaal 10 personen tegelijk in de kantine aanwezig. Er zal een duidelijke looproute ingericht zijn.

Wat: Inleveren wedstrijdtassen compleet met SCHONE shirts, aanvoerdersband, watertas, bidons,

keeperstenue en waar van toepassing ook keepershandschoenen (t/m JO 12). Let op: Alleen

complete tassen worden ingenomen en zijn dan op tijd klaar voor volgend seizoen.

Op deze avond worden ook de inspeelballen/ netten ingenomen, neem deze dus ook mee.

Wie:  Eén afgevaardigde van het team komt de tas met schone en complete inhoud inleveren.

Dit is de enige mogelijkheid om alles in te leveren zodat wij de dag erna alles in orde kunnen maken voor komend seizoen. De zomervakantie is al snel in aantocht.

Omruilmoment

Deze avond willen we spelers waarvan de sokken en/of broekje geruild moet worden ook in de gelegenheid stellen dan te komen ruilen.  Ook dit kan tussen 18.30 – 21.00 uur.

Inleveren trainers-en leiderskleding:

Stop je als trainer of leider, dan is dit ook het moment je kleding in te leveren.

Sportieve groet van de Kledingcommissie

Laatst aangepast op 23 juni 2021