Even voorstellen: Dennis Melcherts

Het bestuur van Actief kent een aantal bestuursleden die nu of tijdens de ALV van komende oktober zullen stoppen. Tijdens de ALV van 31 mei jl. hebben we afscheid genomen van Niek de Nekker in de rol van bestuurslid TC en hij draagt het stokje over aan Dennis Melchterts.

Tijdens de ALV is Dennis met instemming van de leden verkozen tot bestuurslid. Voor wie Dennis nog niet kent stelt hij zich hieronder voor.

Mijn naam is Dennis Melcherts en ik ben 50 jaar. Geboren en getogen in de stad Utrecht waar ik mijn hele jeugd heb gewoond, gevoetbald heb bij diverse clubs en (jeugd)training heb gegeven. Door mijn werk bij defensie ben ik in het Noorden komen wonen en neergestreken in de stad Assen (1997).

Omdat mijn 2 zonen bij ACV gingen voetballen kon ik mijn oude hobby weer oppakken als jeugdtrainer en heb ik net als ieder andere ouder de elftallen getraind waar mijn toppers in zaten.

Niettemin werd ik al snel opgemerkt bij ACV en heb ik diverse jeugdselectie elftallen getraind bij ACV. Daarnaast heb ik heb ik ook de functie hoofdtrainer en TC jeugd en hoofd voetbalschool bekleed bij deze club. Daar ben ik 2016 mee gestopt omdat het bijna een volledige baan werd en ging ik een rust periode in waarbij ik ben verhuist naar Eelde /Paterswolde omdat ik ging samenwonen met Gea en haar 3 zonen. Deze jongens voetbalden bij VV Actief dus ik werd al snel gevraagd om het dameselftal te trainen wat ik nog steeds met alle clubliefde doe.

De geschiedenis herhaalt zich omdat ik nu door VV Actief gevraagd ben om in het bestuur te zitten als TC. Ik heb de nederige taak om Niek de Nekker op te gaan volgen in deze functie die ik vol verve wil gaan vervullen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten….

• Grote inzet en vakkennis
  • Duidelijkheid
  • Transparantie
  • Neutraliteit
  • Samenwerking

Ik draag de club een heel warm hart toe en ik hoop mijn steen te kunnen bijdragen aan deze mooie club.

.