POD Sport gaat door

Corona Positief?

Ja er zijn zeker ook positieve zaken.
Zoals hoe er door de jeugd elke week toch nog gespeeld wordt op ons Sportpark.
Hoe trainers en leiders elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren. Kinderen de ruimte hebben om zichzelf te herontdekken. Plezier voorop staat en er vanaf straalt.

Vanuit ons opgestarte POD traject mochten Anne Prins (SportDrenthe) en Bastiaan de Bruyn (Buurt Sportcoach) dit afgelopen zaterdag ook ervaren als gast op ons Sportpark.
Puntjes van aandacht? Ja die zijn er ook. Daar gaan we verder mee aan de slag! Want ook nu staat POD binnen Actief niet stil.
De voorgenomen sessies met onze trainers, leiders en ouders kunnen we hopelijk begin 2021 alsnog laten plaatsvinden. Ondertussen gaan we gewoon door met wat wel mogelijk is.

SportDrenthe helpt om positief gedrag bij kinderen te stimuleren en dat gewenste positieve klimaat binnen de vereniging te realiseren door Positief Opgroeien in de Drentse Sportvereniging, ofwel POD Sport.
Zie voor meer informatie over POD Sport; https://sportdrenthe.nl/aanbod/pod-sport/

Samen zijn we VV Actief!
Jeugdcommissie