KNVB Pupillen Trainer Diploma's uitgereikt

We zijn trots dat we samen met de KNVB de mogelijkheid hebben kunnen aangrijpen om een aantal van onze vrijwillige trainers een cursus tot Pupillentrainer van de KNVB hebben kunnen laten volgen op ons eigen sportpark. 

Dit is mede mogelijk gemaakt door het lokaal sport akkoord Tynaarlo in samenwerking met Sport Drenthe. 

Gisteravond hebben Peter Pesman, Diana Vons, Richard Delhaas, Alfred Biemolt en Wouter Smits hun KNVB diploma uitgereikt gekregen. 
VV Actief is 5 KNVB Pupillen trainers rijker.

Een cursist heeft de opleiding nog niet afgerond, hij heeft nog een onderdeel in te halen. Wij hopen hem op korte termijn ook namens de KNVB een diploma te mogen overhandigen. 

Een fantastische prestatie, zeker als je je realiseert dat door de impact van Corona er extra creativiteit en inzet bij kwam kijken.
Ook de uitreiking werd beperkt door Corona maar we hebben er toch een klein feestje van gemaakt.  

Een van de onderdelen uit ons Jeugdopleidingsplan is de jeugd kwalitatief gelijkwaardige trainingen te kunnen bieden, waarbij plezier voorop blijft staan.
Zonder trainers zijn er echter geen trainingen mogelijk. We zijn dan ook ontzettend blij met alle vrijwilligers die deze rol al invullen en dat er voor alle jeugdteams dit seizoen trainers zijn. Om de trainers zo goed mogelijk te ondersteunen in hun rol als trainer, worden ze gecoacht en begeleid (waar nodig). 

Samen zijn we VV Actief!

Laatst aangepast op 19 november 2020
Jeugdcommissie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90