Coronaprotocol per 1-10-2020

UPDATE 02-10-2020: Vanwege de constatering van de legionella-bacterie is douchen tot nader orde niet mogelijk bij Actief!!

Vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur gelden, tot nader order, de volgende regels.

Algemeen

• Wij staan geen toeschouwers toe op ons sportpark. Uitzondering wordt gemaakt voor begeleiders (leiders/chauffeurs) van bezoekende teams. Deze mogen 5 begeleiders meenemen.
  • De kantine is GESLOTEN.
  • Ons sportpark is geen openbare ruimte. Aanwezigheid op het complex, buiten trainingsuren en wedstrijden wordt niet toegestaan. Op dat moment is men in overtreding en hier zal door het bestuur, BOA’s of Politie op worden gehandhaafd.
  • Er is op ons sportpark een beperkt aantal parkeerplaatsen. Parkeren in de berm is niet toegestaan. Maak gebruik van het parkeerterrein bij het Terra College aan de overkant van de straat. Plaats je fiets niet op de parkeerplekken bestemd voor auto’s.
  • Na trainingen en wedstrijden verlaat iedereen het sportpark zo snel mogelijk.
  • Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen en te nuttigen op het sportpark.

Wedstrijden

• Bij de ingang van ons sportpark, houdt een Corona Toezichthouder zicht op het naleven van de richtlijnen van onze vereniging.
  • De leider van een team meldt zich bij onze gastheer-vrouw voor het ontvangen van de sleutel van de kleedkamer en desinfecteermiddelen. Na afloop brengt de leider deze terug.
  • De kantine is GESLOTEN. Voor de ingang van de kleedkamers (‘Golden Girls’) wordt klaargezet:
    • Ranja/thee voor de spelers voor in de rust.
    • Koffie/thee voor vrijwilligers en leiders.
  • Kleedkamers & toiletten zijn open, ons advies is om hier zo min mogelijk gebruik van te maken.
  • Kom omgekleed naar het sportveld, ook bij uitwedstrijden en douche thuis.
  • Beperk verkeer, rijd met elkaar mee naar uitwedstrijden. Stel je op de hoogte van de regels bij de bezoekende club. Die kunnen afwijkend zijn. Draag in de auto een mondkapje.
  • Tijdens de wedstrijden zijn aanwezig:
    • De gastheer-vrouw van de dag (te herkennen aan het oranje hesje).
    • Corona toezichthouder; vrijwilliger-leden-bestuursleden (te herkennen aan het hesje).
    • Scheidsrechters-spelbegeleiders-grensrechters.
    • Leiders (en evt chauffeurs) van de teams.

Trainingen

• Voorlopig blijven wij trainingen verzorgen. De trainers handhaven tijdens de training de maatregelen.
  • Bij de onderbouw jeugdtrainingen op woensdagen en vrijdagen zijn er extra Corona Toezichthouders.
  • Neem een eigen bidon mee.
  • Kom omgekleed naar het sportveld en douche thuis.

Wij zorgen voor onszelf en voor elkaar. In de hoop zo snel mogelijk weer met elkaar te kunnen genieten van elkaars aanwezigheid op de velden.

Samen zijn wij VV Actief!

Laatst aangepast op 02 oktober 2020