Bestuursleden gezocht

Recent hebben twee leden van het Bestuur aangegeven in de ALV van 3 oktober hun bestuurstaken neer te leggen. Hans Meijer heeft dit helaas omwille van drukke werkzaamheden moeten besluiten. In het afgelopen jaar heeft Hans voor commerciële zaken met veel daadkracht en energie een grote bijdrage geleverd aan Actief.

Er zijn onder meer nieuwe sponsoren geworven en er is een geslaagde sponsoravond georganiseerd.

Hendrik Brookman, vice-voorzitter en wedstrijdsecretaris, vindt het na ruim 6,5 jaar tijd om plaats te maken. Hij vervulde zijn taken voor de senioren in die periode op zeer betrouwbare en zorgvuldige wijze.

Wij danken beiden voor hun inzet en bijdrage aan Actief.

We nodigen geïntereseerden van harte uit zich te kandideren voor deze functies. Dat kan door een mail met korte motivatie te sturen naar

Tijdens de ALV hopen wij dat wij kandidaten voor de opvolging van Hans en Hendrik kunnen presenteren.

Bestuur VV Actief

Laatst aangepast op 17 november 2016