Wedstrijdzaken app

De KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf JO12 en MO12. Ook het senioren 7 tegen 7 voetbal geeft de uitslagen door via de wedstrijdzaken app.

JO8 t/m JO11 geeft de uitslag door aan de aanwezige gastheer/vrouw. Deze zal de uitslag (laten) invoeren in Sportlink Club.

Gebruikers van de app (leiders, trainers en scheidsrechters) kunnen zich alleen registreren met het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van de club en de KNVB.

De teamindeling en de trainer en leider(s) van elk team worden door de ledenadministratie in Sportlink Club ingevoerd.

Het voorbereidende werk van een leider bestaat uit het aangeven van de spelers, die aan de betreffende wedstrijd als basis- en/of wisselspeler gaan deelnemen. Teamgenoten die niet aan de wedstrijd deelnemen moeten van het formulier worden verwijderd

Meer informatie over het registreren en invullen van het mobiele wedstrijdformulier is te vinden op https://www.knvb.nl/mdwf

Ook is er een pagina met veelgestelde vragen.

Voor teamleden (spelers en stafleden) is er nog een uitgebreide handleiding voor de wedstrijdzaken app beschikbaar.

Laatst aangepast op 01 mei 2022
TC Jeugd