Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 842 niet laden

Jeugdzaken

*Deze pagina is onder bewerking en zal z.s.m. actuele informatie bevatten*

VV Actief bestaat uit twee onderdelen die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van VV Actief: het Bestuur en de Jeugdcommissie. Daarnaast zijn er nog diverse commissies en functionarissen die onder verantwoordelijkheid van het Bestuur of de Jeugdcommissie taken uitvoeren.

Taken en verantwoordelijkheden

Zoals in de statuten vastgelegd is het bestuur belast met het besturen van de vereniging en wordt het bestuur bijgestaan door de jeugdcommissie.

Dat betekent in de praktijk dat het bestuur verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken bij de senioren afdeling, maar daarnaast ook voor het beleid dat door Actief wordt gevoerd.

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de jeugdafdeling van de vereniging. Dat wil zeggen dat de jeugdcommissie verantwoordelijk is voor:

  • Deelname teams aan competities en toernooien,
  • Goed verloop wedstrijddagen, waarbij altijd een bestuurslid van dienst of gastheer/gastvrouw aanwezig is,
  • Bezetting kantine op wedstrijddagen,
  • Wedstrijdkleding teams en materialen t.b.v. trainingen en wedstrijden van de jeugd.

De voorzitter van de jeugdcommissie is het aanspreekpunt van de jeugdcommissie en vertegenwoordigt de jeugdcommissie in het bestuur (Bestuurslid Jeugdzaken). Daarnaast is de voorzitter van de jeugdcommissie verantwoordelijk voor een goede onderlinge afstemming van de verschillende onderdelen van de jeugd.

Jeugdcommissieleden

De jeugdcommissie bestaat uit 7 leden met ieder een eigen aandachtsgebied. Vanuit de scheidsrechters- en toernooicommissie is er één afgevaardigde.

 

Functie/aandachtsgebied Naam Contact
voorzitter Janny Westers

penningmeester Jan Hovenkamp

wedstrijdsecretaris JO13 - JO19 Koen Grootoonk

06-26442873

wedstrijdsecretaris JO7 - JO12 Bert Bousema

06-13578330

toernooicommissie Zie toernooicommissie

kantinecoördinator Vacant
kledingcoördinator Vacant
scheidsrechterscoördinator Vacant

Afstemming senioren-jeugd

Voor een goede afstemming tussen jeugd en senioren is het van groot belang dat de jeugdcommissie het bestuur ook ondersteunt bij de beleidsontwikkeling. Daartoe is een nauwe samenwerking tussen onderdelen van de jeugdafdeling en senioren noodzakelijk.
Wanneer het tussen onderdelen van de jeugd en senioren niet lukt om op één lijn of tot een gezamenlijke aanpak te komen, bepaalt het bestuur hoe er verder gehandeld wordt. Het bestuur blijft verantwoordelijk voor het beleid.
De jeugdcoördinator (voorzitter van de jeugdcommissie) vertegenwoordigt de de jeugdcommissie in het bestuur. Er kunnen bij bestuursvergaderingen ook andere jeugdcommissieleden aanwezig zijn, om een goede afstemming tussen senioren en jeugd te waarborgen.

Laatst aangepast op 05 november 2021
TC Jeugd

E-mailadres
Meer in deze categorie: « Bestuur Commerciële Zaken »

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90