Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 842 niet laden

Kantinedienst

Zoals is vastgelegd in ons Huishoudelijk reglement en uitgewerkt in de 'Regeling kantinebezetting' zijn (ouders van) leden éénmaal per jaar beschikbaar om vrijwilligerstaken uit te voeren voor Actief. Op de wedstrijddagen van de jeugd worden zij ingepland voor onder andere kantinewerkzaamheden. Hiervoor wordt een planning gemaakt, die wordt rondgestuurd via de Whatsapp leidersgroep.

De bardiensten worden ingevuld met een vaste groep vrijwilligers. Voor de woensdagavond, donderdagavond en zondag is de bezetting geregeld en op zaterdag is er een vast aanspreekpunt (de super-kantinedienst) uit dezelfde groep.

We zijn nog steeds op zoek naar mensen van 16 jaar of ouder om de groep aan te vullen en om een vaste bezetting te krijgen op zaterdag. De vaste kantine-vrijwilliger draait met enige regelmaat bardienst en ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Interesse of meer informatie?  of één van de bestuurleden.

Laatst aangepast op 01 mei 2022

Meer in deze categorie: « Rooster scheidsrechters