Vacature Verzorger Actief 1

"Join the club"

Vacature Verzorger voor Actief 1

Wij zijn op zoek naar een verzorger tijdens onze wedstrijden op zondagen. Ben jij in opleiding tot fysiotherapeut, of heb je een medisch-paramedische achtergrond, dan zijn wij op zoek naar jou.

Natuurlijk wil jij graag weten wat wij zoeken en wat wij van deze rol verwachten. Dat leg ik je graag uit. Je kan mij rechtstreeks benaderen op 06 - 21885922.

Alvast bedankt,

Bob Poelstra, Teammanager Actief 1


Samen zijn we VV Actief!

Lees meer...

Join The Club - Vacatures Jeugd JO13 t/m JO19

Net zoals bij bijna elke andere vereniging draait ook onze club op de vrijwillige inzet van haar leden.
Gelukkig zien wij dat er dagelijks ontzettend veel leden (& ouders van) (voetballers en niet-voetballers) bereidt zijn om op welke manier dan ook een vrijwillige bijdrage aan de club te leveren. Een vacaturestop hebben we echter nog niet in zicht.

Wij streven er als club naar om ieder team een optimale begeleiding te geven, zodat Team, Ontwikkeling en Plezier maximaal gesupport worden. Daarvoor is er nog een elftal nodig. Een vrijwilligers elftal. De hieronder genoemde posities zijn nog niet ingevuld.

Leeftijdscoördinatoren voor JO13 / JO15 / JO17 / JO19
Als leeftijdscoördinator ben je de schakel tussen spelers en/of ouders en trainers/leiders. Je coördineert, adviseert, stuurt en helpt om te komen tot een optimale organisatie en teamsamenstelling.

Leiders voor JO13-3, JO15-1&4, JO17-2&3 
Als leider ben je de manager van het team en houd je je o.a. bezig met communicatie en organisatie.

Is deze rol niet wat je zoekt maar ben je wel geïnteresseerd in andere mogelijkheden? Houd deze pagina dan vooral in de gaten of neem gewoon direct contact met ons op.

We vragen voor deze rollen een investering van je in de vorm van tijd. Je krijgt er uiteraard ook wat voor terug!

Team
Je maakt deel uit van het vrijwilligers team onder begeleiding van de Technische Commissie (Jeugd).


Aftrap
Het seizoen wordt gezamenlijk gestart met een seizoensaftrap voor alle leiders, trainers en leeftijdscoördinatoren voor de jeugd.


Materiaal
Je hoeft je geen zorgen te maken over het ontwikkelen van formats voor rijschema’s, wasbeurten als je dit lastig vindt. Dit wordt je ter beschikking gesteld. Vanuit de Technische Commissie is er ook voor jou begeleiding en hulp beschikbaar daar waar gewenst.


Ontwikkeling
Best lastig soms positief coachen en begeleiden, maar als team werken we hier samen aan d.m.v. het traject “Positief Coachen en Begeleiden*”. Binnen Actief gestart als het POD traject. Uiteraard ben jij hier ook onderdeel van en neem je hier aan deel.

Lijkt het jou leuk om aan te sluiten bij ons vrijwilligers team en bij te dragen aan het vergroten van het voetbal plezier van onze jeugdleden?
Neem dan contact op met Josefien Stenvers op 06-51225634 of Janny Westers op 06-55757363.


*Klik hier voor meer informatie over het traject POD Sport “Positief Coachen en Begeleiden”

Lees meer...

Join The Club - Vacatures Trainers Jeugd t/m JO12

Net zoals bij bijna elke andere vereniging draait ook onze club op de vrijwillige inzet van haar leden.
Gelukkig zien wij dat er dagelijks ontzettend veel leden (voetballers en niet-voetballers) bereidt zijn om op welke manier dan ook een vrijwillige bijdrage aan de club te leveren. Een vacaturestop hebben we echter nog niet in zicht.

We willen al onze teams een eigen trainer kunnen bieden onder supervisie van de hoofdtrainers Jeugd. Dit moet bijdragen aan het kunnen geven van gelijkwaardige kwalitatieve trainingen* voor alle teams. De trainers worden gevormd uit de cursisten van de KNVB Pupillen Opleiding, stagiaires van Sport & Beweging en door vrijwilligers.

Wij streven er als club naar om ieder team een optimale begeleiding te geven, zodat Team, Ontwikkeling en Plezier maximaal gesupport worden. Om de support te kunnen bieden is een elftal nodig. Een vrijwilligers elftal. In dat elftal is er nog plaats voor:

 *Trainers voor de teams t/m JO12*

We vragen hier een investering van ca 2 uur per week op woensdagnamiddag/-avond voor en deelname aan POD** bijeenkomsten.
Je krijgt er uiteraard ook wat voor terug!

Is deze rol niet wat je zoekt maar ben je wel geïnteresseerd in andere mogelijkheden? Houd deze pagina dan vooral in de gaten of neem gewoon direct contact met ons op.

Team
Je maakt deel uit van het trainers team dat onder supervisie staat van hoofdtrainers Henk Veenhof en Chris van Vreeswijk.

Aftrap
Elke training start je als trainers team met een gezamenlijke korte aftrap voor je aan de slag gaat met je eigen team.

Materiaal
Je hoeft je geen zorgen te maken over ontwikkelen van trainingsmateriaal; dit wordt voor je geregeld. Trainingsoefeningen en opbouw training wordt voor de training aangeboden door Henk en Chris.

Begeleiding & Coaching krijg je on the job van Henk en Chris.

Ontwikkeling
Best lastig soms positief coachen, maar als team werken we hier samen aan d.m.v. het traject “Positief Coachen en Begeleiden”. Uiteraard ben jij hier ook onderdeel van.
Lijkt het jou leuk om aan te sluiten bij ons vrijwilligers team en bij te dragen aan het vergroten van het voetbal plezier van onze jeugdleden?

Neem dan contact op met Josefien Stenvers op 06-51225634 of Janny Westers op 06-55757363.


*Klik hier voor meer informatie over de opzet van de trainingen komend seizoen
**Klik hier voor meer informatie over het traject POD Sport “Positief Coachen en Begeleiden”?

Lees meer...

Wedstrijdsecretariaat

Om de (jeugd)wedstrijden op zaterdag te kunnen spelen is het van groot belang dat het wedstrijdsecretariaat zijn/haar voorbereidingen heeft gedaan. Zonder dit voorbereidend werk wordt het onoverzichtelijk en chaotisch voor alle partijen. De kantinedienst, gastheren en vrouwen, scheidsrechters, maar vooral de spelers, leiders en ouders van de teams van zowel VV Actief als de tegenpartijen. Ons wedstrijdsecretariaat is opgesplitst in 3 onderdelen, de jeugd op klein en groot veld en de senioren op zondag.

Voor het volgend seizoen zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris (m/v) die de voorbereidingen doet voor de jeugdteams op de zaterdag op groot veld. Hieronder zie je de werkzaamheden die deze taak met zich meebrengen en de tijd die je er (gemiddeld) per week mee bezig bent.

Werkzaamheden:

  • ·         Kleedkamer- en veldindeling
  • ·         Scheidsrechters inplannen
  • ·         Verplaatsen wedstrijden
  • ·         Coördineren oefenwedstrijden (thuiswedstrijden)
  • ·         Overzichten maken voor de gastheer/kantine

Je bent hier ongeveer (gemiddeld) 1,5 uur per week mee bezig.
Voel jij je verantwoordelijk om samen met de andere secretaris te zorgen voor het goede reilen en zeilen tijdens de wedstrijden? Gun jij onze spelers en begeleiders de rust dat ze goed geïnformeerd de wedstrijden in kunnen gaan?
Kortom ben jij geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie binnen onze vereniging, neem dan contact op via .

Uiteraard zullen we je niet voor de leeuwen gooien en een goede overdracht is dan ook gegarandeerd.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90