Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 23 september gratis toegang

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het nieuwe competitieseizoen start dit weekend en komende zondag speelt Actief 1 direct hun eerste wedstrijd thuis. Vanaf dit seizoen is de toegang tot de wedstrijden van Actief 1 gratis.

Actief ontvangt deze eerste wedstrijd Sportvereniging Molen Horn (SVMH) uit Nuis-Niebert. De wedstrijd begint om 14:00.

Advertentie Actief 20180923

Lees meer...

Bezoek een wedstrijd van FC GRONINGEN

  • Gepubliceerd in Nieuws

Voor leden en teams van de 200 partnerverenigingen hanteert FC Groningen voor enkele thuiswedstrijden in het seizoen 2018/2019 een speciale groepsactie.

Via de unieke verenigingslink kan elk lid van een VV Actief kaarten aanschaffen tegen het gereduceerde tarief van €10,00 per kaart. Vanwege de hoeveelheid aanvragen is de kaartenactie opgesplitst in drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Groningen en drie wedstrijden voor clubs uit de provincie Friesland en Drenthe.

Lees meer...

Instuif: de nieuwe trainingsvorm

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vrijdag 7 september zijn we gestart met de nieuwe opzet van de vroegere 'circuittraining'. Bijna 40 kinderen, in de leeftijdscategorie JO8 t/m JO11 hebben tijdens de instuif lekkere partijtjes gespeeld.

Lees meer...

Stem op je club om samen doelen te bereiken!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 150.000 (inclusief btw en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet VV Actief mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Oproep aan alle leden
Het is voor VV Actief belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onder andere trainingsmaterialen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op VV Actief tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90