Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

JO8-3 in de beker tegen Zuidlaren

Afgelopen zaterdag speelde JO8-3 de bekerwedstrijd (knock-out) tegen Zuidlaren.

Na 2x 20 minuten spelen stond het 3-3.... in samenspraak met de tegenpartij de wedstrijd met 10 minuten verlengd. Hierin scoorden beide partijen een doelpunt waarop de stand nog steeds gelijk stond.

Na veel overleg en ideeën over en weer is besloten om wederom te verlenen met 10 minuten, maar dit keer met de ‘golden goal’ afspraak.

Het was langs de kant zenuwslopend voor alle ouders en er is geen nagel overgebleven! Zeker niet toen er een doelpunt werd gescoord door JO8-3, welke werd afgekeurd omdat deze rechtstreeks gemaakt werd nadat de wedstrijd hervat werd na een incident. (Voetbal in het gezicht waarop de wedstrijd werd stilgelegd). 

En toen na in totaal ruim 57 minuten voetballen, werd daar het beslissende doelpunt gescoord, de ‘Golden Goal’! En wat voor een!!!!

Lees meer...

Uitnodiging trainers en begeleiders jeugdteams

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het is voor trainers en begeleiders best een uitdaging om de jeugd te coachen en te trainen. Tijdens een bijeenkomst op 16 september jl. hebben we op basis van jullie vragen, behoeften en geuite ‘zorg’ met elkaar afgesproken een bijeenkomst te organiseren. Het doel van de bijeenkomst is kennis en vaardigheden te delen, jullie te faciliteren en te begeleiden.

Onze hoofdtrainers Henk Veenhof en Chris van Vreeswijk hebben een informatieve en praktische bijeenkomst samengesteld.
Datum: 20 november a.s.
Tijd: 18.30 inloop, start 18.45 uur tot uiterlijk 21.30 uur ! !
Locatie: Clubhuis VV Actief

Lees meer...

Zaterdag open dag RBB Rijopleidingen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Morgen (14 september) houdt RBB Rijopleidingen een open dag bij VV Actief. Tijdens de open dag kun je kennismaken met de mogelijkheden van onze sponsor van JO19-1.

Vanwege de open dag is de parkeerplaats bij de kantine niet beschikbaar voor auto's. Aan de overzijde bij de school (AOC/Terra) is een grote parkeerplaats voor de bezoekers.

Je fiets kun je wel bij de kantine in de rekken stallen.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90