Rooster kantinedienst

Zoals is vastgelegd in ons Huishoudelijk reglement en uitgewerkt in de 'Regeling kantinebezetting' zijn (ouders van) leden éénmaal per jaar beschikbaar om vrijwilligerstaken uit te voeren voor Actief. Op de wedstrijddagen van de jeugd worden zij ingepland voor onder andere kantinewerkzaamheden. Hiervoor is onderstaande planning gemaakt en te vinden op VVActief - Google docs. Ruilen mag maar geef het door aan .

In de loop van het seizoen 2017-2018 is gestart met een pilot voor het invullen kan de bardiensten met een vaste groep. De pilot is goed bevallen en is vanaf seizoen 2018-2019 nu officieel ingesteld. Voor de woensdagavond, donderdagavond en zondag is de bezetting geregeld en op zaterdag is er een vast aanspreekpunt (de super-kantinedienst) uit dezelfde groep.

We zijn nog steeds op zoek naar mensen van 16 jaar of ouder om de groep aan te vullen en om een vaste bezetting te krijgen op zaterdag. De vaste kantine-vrijwilliger draait met enige regelmaat bardienst en ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Interesse of meer informatie?  of één van de bestuurleden.

Ryan

Laatst aangepast op 16 februari 2019
Kantinecommissie

Meer in deze categorie: « Rooster scheidsrechters Widget »