Zelf verslag plaatsen

Binnenkort krijgen alle (bekende) leiders voor hun teams een inlogcode voor de website. Daarmee kan het team haar belevenissen op het veld delen met de rest van de wereld.

Mocht je leider zijn en je mailadres is nog niet bekend laat het dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Zwak optreden Actief1 in eerste nacompetitie duel

De eerste ‘finale’ om lijfsbehoud in de Derde klasse werd geen succes voor Actief. De roodwitten verloren verdient met 2 – 0 van Surhuisterveen, en de zege had voor de Friezen hoger uit kunnen vallen wanneer zij het vizier op scherp hadden gezet.
Is Actief nu kansloos in de return op Hemelvaartsdag, die gespeeld gaat worden op het veld van SC Stadspark? Nee, helemaal niet, maar dan is scherpte bij alle spelers wel een vereiste.

Lees meer...

Actief wint maar verliest trainer

Actief won zondag de laatste competitiewedstrijd tegen SVZ met ruime cijfers. Maar belangrijker nieuws was dat de voetbalvereniging opnieuw op zoek moet naar een selectietrainer. Hoofdtrainer Marco Sanders liet de club vorige week weten toch niet door te willen gaan, ondanks het feit, dat hij begin dit jaar zijn handtekening zette onder een contractverlenging van een jaar.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90