Actief JO11-1 pakt knap 3e plek

Vrijdag 17 juni gingen de jongens van JO11-1 naar Borgfeld, vlakbij Bremen. Zaterdag de 18e deden zij mee aan het E-Junioren Turnier A, de Karl-Schmidt-Cup.

Na een gezellige en korte nacht waren de jongens klaar voor aanvang van het toernooi. De teams werden 1 voor 1 voorgesteld aan het talrijke publiek. Wedstrijd 1 speelden de boys tegen de plaatselijke SC Borgfeld 2, na een moeizaam begin en via een klutsgoal toch verdient geworden, 1-0. De wedstrijden hadden een Spieldauer van slechts 10 minuten en wedstrijd 2 tegen Sportfreunde Sahlenburg bleef, ondanks een paar goede mogelijkheden, bij 0-0 steken.

Lees meer...

Actief JO11-5 kampioen!

Na een mooi seizoen zonder nederlagen mocht JO11-5 (E5) zich afgelopen zaterdag 20 mei definitief kampioen noemen! Ze hadden het een week eerder al gevierd, want toen wonnen ze met thuis met 3-2 tegen Bedum.

Lees meer...

Actief JO11-2 behaalt kampioenschap

Afgelopen zaterdag 20 mei is JO11-2 na een glansrijke overwinning kampioen geworden. Zo'n half uur voor de wedstrijd ontstond er nog de nodige paniek. De tas met schone tenue bleek te zijn vergeten. Er werd gebeld naar het thuisfront, die met gierende banden de vergeten spullen alsnog kwam brengen. De shirts konden vijf minuten voor aanvang aangetrokken worden. Stiekem werd hierdoor de spanning verplaatst naar een minder belangrijk aspect... kleding.

Lees meer...

Actief JO13-1 heeft smaak te pakken

27-1-2017

Op een koude vrijdagavond stond de tweede oefenwedstrijd op het programma voor de jongens van JO13-1 uitkomende in hoofdklasse. De eerste wedstrijd werd eigenlijk met weinig moeite gewonnen met 1-0 van Gieten JO13-1. Vandaag stond er een andere tegenstander tegenover ons. De koploper van de eerste klasse Gorecht kwam op bezoek naar ons mooie complex. Voor de zomer zijn we dit team al eerder tegengekomen en werd er verloren met 2-1. 

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90