Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Update vervanging kleine kunstgrasveld

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het kleine kunstgrasveld (veld 4) waarop veel getraind wordt en de jongste jeugd hun wedstrijden speelt wordt vervangen onder voorbehoud van de goedkeuring van Provinciale Staten (PS). Deze goedkeuring laat iets langer op zich wachten waardoor niet eerder begonnen wordt dan 26 november.

De gemeenteraad heeft op 13 november de begroting goedgekeurd met daarin de kosten voor vervanging van het veld.

De stichting Beheer en Exploitatie VV Actief organiseert als eigenaar van de accommodatie de vervanging. Het ligt in de planning om maandag 26 november te starten na goedkeuring PS met de werkzaamheden op het kleine kunstgrasveld. Nadat de oude mat is opgerold en afgevoerd zal de laag onder de mat worden afgevoerd naar een stortplaats.

Lees meer...

Grootegast JO15-3 - Actief JO15-4

Afgelopen zaterdag gingen we met Twan onder de lat het veld op tegen Grootegast JO15-3. Vooraf afgesproken dat we van achteruit wilden opbouwen, waarbij de bal snel naar voren gespeeld moest worden.

We durfden dat aan tegen deze ploeg, omdat de vrijdag hier ook op getraind was. Hierbij sta je achterin 1 op 1, het middenveld moet direct aanspeelbaar zijn via de buitenkanten en moet iedereen scherp zijn! En dat waren we zeker de eerste helft.

Het zonnetje scheen lekker, zie de mooie foto’s van Trea van der Ploeg onderaan dit bericht!

Lees meer...

Kaboutertoernooi 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zaterdag 20 oktober was het eindelijk zover. Meer dan 150 kaboutertjes stonden zenuwachtig te wachten in de catacombe, om onder grote belangstelling als team te worden gepresenteerd op ons hoofdveld.

De jeugdafdeling van VV Hoogeveen mocht zich verheugen op de hoogste opkomst ooit, van het inmiddels niet meer weg te denken kaboutertoernooi. Bij alle verenigingen zit, net als bij vv-Hoogeveen, nog steeds een forse toename in het aantal jongste spelers. Enkele jaren geleden is begonnen met het jaarlijks organiseren van een toernooi voor de allerkleinsten, iets wat er toentertijd haast niet was. Het kaboutertoernooi, georganiseerd door de jeugdafdeling van vv-Hoogeveen, is dan ook een begrip geworden in de regio.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90