Verslagen Senioren

Zondag kampioensfeest Actief3?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Aanstaande zondag kan Actief 3 kampioen worden. Met 11 punten voorsprong en na zondag nog drie wedstrijden lijkt de buit binnen. De wedstrijd wordt om 10:00 uur bij en tegen Wilper Boys 2 gespeeld. Bij winst is er vanaf 15:30 feest bij VV Actief.

Lees meer...

Een nat schoolvoetbaltoernooi

  • Gepubliceerd in Nieuws

schoolvoetbal 1Op woensdagmiddag 12 april werd het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Eelde, Paterswolde en Eelderwolde gehouden op de velden van vv Actief. Meer dan 200 kinderen kwamen in actie. Er deden 9 jongenselftallen en maar liefst 11 meisjes 7-tallen mee. Bij de jongens ging OBS De Westerburcht er met de winst vandoor. In de finale versloegen zij CBS De Rietzanger. Bij de meisjes ging de 1e prijs naar OBS Ter Borch; zij wonnen de finale van een ander meisjesteams van Ter Borch.

Lees meer...

Voetbal Techniek Dag op Goede Vrijdag

  • Gepubliceerd in Nieuws

64 deelnemers kwamen deze Goede Vrijdag naar de voetbalvelden in Eelde voor een dag vol voetbalplezier en om de beste technische trucs te leren. VV Actief organiseert deze dag volledig zelfstandig. Dankzij de inzet van de vele trainers, droog weer, de Vrienden van Actief en topsponsoren Dunnewind, Sikkens Groente&Fruit en Deli XL werd goede vrijdag weer een heerlijke voetbaldag voor veel jonge voetballers.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90