Vv. Actief 1

Afgelopen zondag moest Actief 1 zich klaarmaken voor de uitwedstrijd naar FVV, de tweede competitie wedstrijd van dit seizoen. Voorafgaande de wedstrijd werd Thijmen, een 7 jarig keepertje van FVV gehuldigd, dit omdat hij een inzamelingsactie heeft gedaan voor de brand die 10 september het materiaalhok van de voetbalvereniging heeft verwoest.

Met 6 wissels op de bank en de 12-0 winst van vorige week in het achterhoofd begonnen de jongens aan de wedstrijd. In de 4e minuut kreeg Actief de 1ste kans, een bal van van der Hilst mocht niet baten, Slijfer kwam in de rebound, maar helaas te vergeefs recht op de keeper. Na 20 minuten een overtreding van Smid, waardoor hij een gele kaart kreeg. Actief speelde niet sterk genoeg waardoor er in de 28ste minuut de eerste tegengoal werd gemaakt, 1-0 voor FVV.
Toch kwam de gelijkmaker vlak voor rust, een schot van Imelman dat onderweg nog werd geraakt door de keeper maar niet goed genoeg, Smid kon hem in de rebound binnentikken bij de 2de paal. De 2de helft werd Gorter gewisseld voor Krijthe. Actief kreeg nog een paar kansen maar de bal wou er niet in. Boer werd gewisseld voor de Vries. De Vries schoot direct een paar keer op goal maar alsnog geen doelpunt. In de 69ste minuut pakt v.d Hilst een gele kaart en werd daarna uit voorzorg gewisseld voor Meijering. En toch weet FVV jammer genoeg in de laatste minuten de voorsprong te pakken 2-1 werd de eindstand.

Laatst aangepast op 05 oktober 2018
Actief 1

Het vlaggenschip van VV Actief.

Alle informatie is te vinden op de teampagina: Actief 1

Meer in deze categorie: « Verslagen zijn leuk