Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Fysiotherapie Mulder bordsponsor van VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Menno Jan Mulder, praktijkeigenaar van Fysiotherapie Mulder uit Eelde, is trotse bordsponsor geworden van VV Actief. Sinds 2016 heeft hij de fysiotherapiepraktijk van fam. Bouwland overgenomen, de praktijk is nog steeds gevestigd op het vertrouwde adres aan de Wolfhorn 28 in Eelde. Hier werkt hij zelfstandig en met vaste hulp van Suus Bouwland om de mensen van hun klachten af te helpen.

Menno Jan Mulder, is gespecialiseerd in manuele therapie volgens het Mulligan Concept, Medical taping, Claudicatio Intermittens (etalagebenen). Daarnaast doet hij aan (sport) revalidatie, dit doet hij op het veld van VV Actief. In september begint hij de opleiding tot triggerpoint therapie en dry needling.

Zo is Fysiotherapie Mulder breed in de therapie en kan hij mensen met zeer uiteenlopende klachten helpen.

Een onbekende is Menno Jan overigens niet bij Actief. Hij voetbalt er al vanaf zijn 6e jaar en heeft hij al verschillende jeugdelftallen getraind en diverse vrijwilligersfuncties bekleed. Sinds de oprichting van zijn praktijk in 2016 is hij ook direct verbonden geweest als fysiotherapeut van de club. Na goed overleg is dit uitgebreid naar de functie van verzorger/ fysiotherapeut van het 1e elftal.

Uiteraard heeft Menno Jan nog steeds dezelfde mogelijkheden voor alle leden en vrijwilligers van de club. Op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur is er een gratis inloopspreekuur voor al uw klachten en sportblessures.

Aan de hand van een onderzoek wordt er een advies gegeven over uw klacht.
Graag vooraf bellen om de afspraak in te kunnen plannen: 06 36 18 56 53.

Met een fraai bord langs de zijkant van het veld wil Mulder de positieve samenwerking met Actief nog meer tot uiting brengen.

Zie voor meer informatie www.fysiotherapie-mulder.nl

Menno Jan Mulder
Fysiotherapie Mulder
Wolfhorn 28, 9761 BC Eelde (werkadres)
Hogestukken 8, 9761 LG Eelde (correspondentie adres)
050 309 53 77  /  06 36 18 56 53
www.fysiotherapie-mulder.nl

Lees meer...

Extra specifieke coördinatie en techniek training

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vanwege de grote belangstelling voor de specifieke coördinatie en techniektraining voor jongens en meisjes van 5 t/m 11 jaar, is er op de dinsdag vanaf 16 april een extra trainingsdag ingepland.

Locatie: VV Actief

Tijdstip: 16.30 uur tot 17.30 uur (vanaf dinsdag 16 april)

Kosten: 10 lessen, voor € 50,-

Opgave bij:

Henk Veenhof, tel. 06 20217707.
of via

Lees meer...

Zondag de topper Actief 1 tegen TLC

  • Gepubliceerd in Nieuws

Komende zondag (7 april) wordt de kraker in 4C gespeeld bij VV Actief. Bij winst komt het eerste 4 punten los van TLC dat momenteel op 1 punt achterstand de tweede plek inneemt. In de spannende uitwedstrijd werd het 5-5.

De (bitter)balsponsor voor deze wedstrijd is @huizingtotaaladvies en met de aankoop van een programmaboekje maakt u kans op één van de mooie prijzen tijdens de verloting.

Stand


ActiefTLC

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90