Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Actief 1 en 2 in nieuwe trainingskleding

  • Gepubliceerd in Nieuws

De één liep in een Ajax shirt, de ander in een Juventus shirt. Tijdens de training van de 1e en 2e selectie waren er zo'n 40 verschillende shirts te zien. Een aantal spelers van de selectie hebben het initiatief genomen om trainingspakken en trainingstenues te regelen. En dit is gelukt!


De trainingspakken en tenues zijn aangeboden door Café Boelens Theater, Hertz en Pizzeria da Gianni. Alle 40 trainingspakken zijn voorzien van nummers en logo's, dit is aangeboden door Printprofs

Lees meer...

Mening over de club

  • Gepubliceerd in Nieuws
Ruben Eilander en Robin-Paul van den Heuvel doen de opleiding (sportkunde) aan de Hanze Hogeschool en houden zich momenteel bezig met het schrijven van een organisatieadvies V.V. Actief. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we de mening nodig van leden (ook niet spelende leden) en vrijwilligers. Dit doen we door middel van een enquête. Deze zal maximaal 10 min van uw tijd in beslag nemen. U zou ons en V.V. Actief enorm helpen. De link naar de enquête.
Alvast bedankt!
Lees meer...

Legroweg afgesloten bij sporthal Groote Veen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vanaf aanstaande maandag 25 november t/m uiterlijk 20 december 2019 wordt een gedeelte van de Burg. J.G. Legroweg afgesloten vanwege het aanleggen van de nieuwe aansluiting bij de Sporthal Groote Veen.

De Legroweg loopt vanaf de rotonde in Yde tot de rotonde bij onze hoofdsponsor Albert Heijn en vormt de doorgaande route langs ons sportpark.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90