Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 902 niet laden
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 911 niet laden

Verslagen Jeugd

E4 Kampioen in de laatste competitie wedstrijd

Met nog 1 wedstrijd te gaan in de competitie stond Actief E4 op punten gelijk met ONR E2 maar hadden we 8 doelpunten voor. Actief moest uit tegen de nummer 3 op dat moment BeQuick (altijd lastig). ONR moest ook nog 1 wedstrijd  spelen op het zelfde tijdstip tegen de laatste in het rijtje; Peize E3. Dit waren de ingrediënten vooraf waarbij we wisten dat het allemaal erg dicht bij elkaar zou komen.

Lees meer...

Lichtpuntje(s) bij een 8-1 nederlaag

Afgelopen zaterdag trad D4 aan tegen de kampioen van 2e klasse 26 Eext D1. Met 21 punten uit 7 wedstrijden een geduchte tegenstander. Dat bleek al we uit de eerste wedstrijd. D4 werd toen al met 1-7 van het veld gespeeld.

Maar elke wedstrijd biedt weer nieuwe kansen, dus ging D4 (minus Tom, waarover straks meer) fris van start. De aftrap was weliswaar nog voor Eext, maar D4 nam brutaal het heft in handen en leek geenszins onder de indruk van de drie dispensatiespelers bij de tegenstander, die in een tweedejaars C team niet misstaan zouden hebben. In de 3e minuut werd een veelbelovende aanval van D4 door de tegenstander tot corner verwerkt. Stan ontfermde zich over de bal en krulde deze met een mooie boog op de kruin van Maël. Die aarzelde geen moment en gaf de bal nét genoeg richting om de keeper kansloos te laten. 0-1 tegen de kampioen! Zat er wellicht weer een verrassing in net als tegen Achilles?

Lees meer...

Actief B3 Kampioen

Hierbij verslag van de kampioenswedstrijd B3 op 14 mei 2016

Alle spelers waren om 9.45 uur aanwezig, om zich om te kleden en de wedstrijdbespreking.

Om half 11 begon de wedstrijd. In de basis stonden: Yoran, Jasper, Martijn,Tristan, Jurjen, Silver, Ryan, Niels, Tarik, Sander en Dylan. Op de bank: Ravi, Suleman, Oscar en Bennie.

De beide leiders waren erbij, Dirk kwam speciaal over uit Duitsland en Willem had met zijn werk geruild. Trainer Peter was ook aanwezig in de dug-out.

Lees meer...

De laatste loodjes (van dit seizoen)

Nog een paar wedstrijden en het Rabobank toernooi van Actief en het seizoen voor D4 is alweer ten einde.  De laatste loodjes zoals het zo mooi heet. En die zijn vaak het zwaarst volgens de overlevering. Eén van die loodjes was de wedstrijd tegen Achilles D3 afgelopen zaterdag. Een zware tegenstander, die in de eerste wedstrijd de overwinning (2-7) zo wat in de schoot geworpen kreeg. In de eerste wedstrijd tegen Achilles liet D4 zich gewillig naar de slachtbank leiden. Met 2-7 kwam D4 zelfs nog goed weg. Een zwaar loodje dus dat Achilles.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90