Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 902 niet laden
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 908 niet laden

Verslagen Jeugd

D4 op waarde verslagen

Het is nog maar net na de thuiswedstrijd van D4 tegen Achilles 1894 D3. Na een terechte 2-7 nederlaag is het schrijven van een verslag wat moeilijker dan anders. Verliezen is al niet leuk, maar verdiend verliezen is helemaal niet leuk. D4 begon zoals wel vaker te slap en niet attent aan een wedstrijd. In de vorige wedstrijden kon dat meestal weer worden omgedraaid. Tegen deze goede

Lees meer...

D4 tegen het 'zwakke' geslacht

Afgelopen zaterdag trad Actief D4 aan tegen Engelbert D1G. Die G staat voor gemengd. Bij de tegenstander speelden namelijk 6 meiden mee. Niet zomaar wat meiden, nee echt grote meiden. Twee ervan bleken zelfs C'er te zijn.

Enkele minuten na aanvang van de wedstrijd hadden de eerste spelers al 'kennis gemaakt' met de dames.

Lees meer...

'Auftakt nach Maß' voor Actief D4

Op een mistige zaterdagochtend trad Actief D4 aan voor de eerste competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie. Na het kampioenschap in de 3e klasse 23 in de najaarscompetitie vonden we ons zelf terug in de tweede klasse 26! Een hele stap voor een D4 team. De tegenstander Be Quick D5 was echter een oude bekende.

Lees meer...

Actief C4 klaar voor de voorjaarscompetitie

Zaterdag 5 maart as staat de 1e wedstrijd weer op het programma voor Actief C4. We starten met een uitwedstrijd in en tegen Roden (Roden uit.....altijd lastig).

Vanwege de vakantie zijn er een aantal afwezig, maar we kunnen gelukkig gebruik maken van Nick, Joep en Stijn.

 

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90