JO8-2 wint toernooi ACV

JO8-2 wint toernooi JO8-2 wint toernooi

Het seizoen is (bijna) teneinde en de toernooien staan voor de deur. JO8-2 had wel zin in een toernooi in Assen bij ACV.

Het team was om 08:30 uur aanwezig bij het grote terrein van ACV in Assen. De eerste wedstrijd begon om 09;18 uur en de laatste tegen Engelbert stond gepland om 12:18 uur.

Tot de laatste wedstrijd hadden JO8-2 alles gewonnen, maar zo had Engelbert. Het kwam dus aan op die laatste pot. Op punten gelijk met Engelbert, maar met een hoger doelsaldo. Actief had na alle wedstrijden maar 1 doelpunt tegen en Engelbert 3.

Het was dus nog wel even spannend die laatste wedstrijd.  Maar ook die laatste wedstrijd werd overtuigend gewonnen. De jongens hebben het prachtig afgerond op 8-0!

Op de foto vlnr: Sven Delhaas, Quinten Toren, Lars Meijer, Jesse van Loon, Jasper Kuyper, Hugo Mengelaars en Jesse Toren.

De zinderende uitslagen: Engelbert ( 8-0), LTC (4-1), HS 88 ( 9-0), vv Hoogezand ( 3-0 ), en Heerenveen (6-0)!

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.

Meer in deze categorie: « Grootegast JO15-3 - Actief JO15-4