Logo
Print deze pagina

Grootegast JO15-3 - Actief JO15-4

Afgelopen zaterdag gingen we met Twan onder de lat het veld op tegen Grootegast JO15-3. Vooraf afgesproken dat we van achteruit wilden opbouwen, waarbij de bal snel naar voren gespeeld moest worden.

We durfden dat aan tegen deze ploeg, omdat de vrijdag hier ook op getraind was. Hierbij sta je achterin 1 op 1, het middenveld moet direct aanspeelbaar zijn via de buitenkanten en moet iedereen scherp zijn! En dat waren we zeker de eerste helft.

Het zonnetje scheen lekker, zie de mooie foto’s van Trea van der Ploeg onderaan dit bericht!

De eerste vloog er al snel in door Ylona, met voorzet van Pieter. Hierna kwamen Bas, Ralf en Milan door een benutte Penalty tot 0-4. Ingeborg mocht nog voor de rust aanleggen voor een vrije trap, die ze er geweldig in schoot!

Hierna scoorde Thomas... van Grootegast.. de 1-5 en toen was het rust met ranja. In de rust afgesproken dat dat we vooral de concentratie moesten houden om op dezelfde wijze door te gaan met ons goeie spel. De tweede helft was het toch allemaal iets te gretig en slordig, toch hielden we ons nog steeds goed staande met doelpunten van Ylona en Bas. Eindstand 1-7 geweldig!

Als we als ploeg geconcentreerd en fanatiek blijven voetballen is JO15-4 tot veel in staat.