A1 gaat door ondanks harde sneeuwval.

Actief A1 - Peize afgelast maar onze boys gaan toch door waar anderen bij de kachel zitten. Het is 3 februari 2018. Stonden donderdag alle seinen nog op groen, hoe anders was het vandaag. Overleg met de consul van Peize leverde donderdag nog een positief bericht op. De wedstrijd zaterdag zou gewoon door kunnen gaan. De velden zijn prima en droog. Dit in tegenstelling tot de vorige geplande wedstrijd tegen Peize die werd afgelast in verband met de natte en onbespeelbare velden. Op vrijdagmiddag kwamen er berichten door dat het zou kunnen gaan sneeuwen. En vanmorgen was het een witte wereld en sneeuwde het stevig rond de klok van tien. Om half elf, het tijdstip dat de boys op fiets naar Peize zouden afreizen werd bruut verstoord. We kregen het bericht dat de wedstrijd om 12:00 niet zou doorgaan in verband met sneeuwval.

Omdat de wedstrijdkleding en ballen en dergelijke al klaarstond inclusief de broodjes die Moeke had gesmeerd, was de vraag, en nu, wat gaan we doen. Alle jongens wilden toch wel heel graag voetballen. Dan maar een andere tegenstander, een oefenduel. Maar ook dat was niet meer te regelen, en er mocht niet gevoetbald worden op het hoofdveld. Dat is toch kunstgras? En het vroor niet, dus wat is het probleem kon je horen. We willen zelf het veld wel schoonvegen Werd al geopperd.

Het typeert de grote bereidwilligheid en gretigheid om te willen voetballen. Echte kerels dus. Waar anderen lekker bij de kachel gaan zitten staan onze boys, sorry, kerels gewoon op het veld in de sneeuw te voetballen. Geen wedstrijd? Nou, dan maar trainen,  voetballen dat is wat we willen.

Zie de foto van stoere kerels in de sneeuw.

Op naar volgende week onze thuiswedstrijd tegen Helpman. Aanvang 14:15 uur. We zien u daar graag in grote getale om onze stoere kerels aan te moedigen. Dat hebben ze toch zeker verdient na hun gretigheid van vandaag.

Groet en tot zaterdag,

Hessel