Grootegast JO15-3 - Actief JO15-4

Afgelopen zaterdag gingen we met Twan onder de lat het veld op tegen Grootegast JO15-3. Vooraf afgesproken dat we van achteruit wilden opbouwen, waarbij de bal snel naar voren gespeeld moest worden.

We durfden dat aan tegen deze ploeg, omdat de vrijdag hier ook op getraind was. Hierbij sta je achterin 1 op 1, het middenveld moet direct aanspeelbaar zijn via de buitenkanten en moet iedereen scherp zijn! En dat waren we zeker de eerste helft.

Het zonnetje scheen lekker, zie de mooie foto’s van Trea van der Ploeg onderaan dit bericht!

Lees meer...

Actief JO10-3 kampioen

Zaterdag 2 juni speelden de jongens van  de JO10-3 hun laatste wedstrijd van de competitie. Een hele spannende competitie!

Drie teams waren zeer aan elkaar gewaagd.

Lees meer...

VV Actief JO10-1 - Top einde na geweldig seizoen

Vandaag, 2 juni 2018, zijn we voor de 2e keer kampioen geworden in dit seizoen. We moesten afwachten wat GVAV voor score zou neerzetten uit tegen Winsum. In de 1e wedstrijd van dit half jaar verloren we direct uit tegen GVAV. Toen wisten we dat dit geen gemakkelijke poule zou worden en dat de weerstand iets groter zou zijn dan het vorig half jaar. Met tegenstanders als GVAV en GRC zouden we het moeten uitvechten. Uiteindelijk liep het zo dat we onze beste wedstrijden van het jaar speelden op het juiste moment.

Lees meer...

A1 gaat door ondanks harde sneeuwval.

Actief A1 - Peize afgelast maar onze boys gaan toch door waar anderen bij de kachel zitten. Het is 3 februari 2018. Stonden donderdag alle seinen nog op groen, hoe anders was het vandaag. Overleg met de consul van Peize leverde donderdag nog een positief bericht op. De wedstrijd zaterdag zou gewoon door kunnen gaan. De velden zijn prima en droog. Dit in tegenstelling tot de vorige geplande wedstrijd tegen Peize die werd afgelast in verband met de natte en onbespeelbare velden. Op vrijdagmiddag kwamen er berichten door dat het zou kunnen gaan sneeuwen. En vanmorgen was het een witte wereld en sneeuwde het stevig rond de klok van tien. Om half elf, het tijdstip dat de boys op fiets naar Peize zouden afreizen werd bruut verstoord. We kregen het bericht dat de wedstrijd om 12:00 niet zou doorgaan in verband met sneeuwval.

Omdat de wedstrijdkleding en ballen en dergelijke al klaarstond inclusief de broodjes die Moeke had gesmeerd, was de vraag, en nu, wat gaan we doen. Alle jongens wilden toch wel heel graag voetballen. Dan maar een andere tegenstander, een oefenduel. Maar ook dat was niet meer te regelen, en er mocht niet gevoetbald worden op het hoofdveld. Dat is toch kunstgras? En het vroor niet, dus wat is het probleem kon je horen. We willen zelf het veld wel schoonvegen Werd al geopperd. 

Het typeert de grote bereidwilligheid en gretigheid om te willen voetballen. Echte kerels dus. Waar anderen lekker bij de kachel gaan zitten staan onze boys, sorry, kerels gewoon op het veld in de sneeuw te voetballen. Geen wedstrijd? Nou, dan maar trainen,  voetballen dat is wat we willen.

Zie de foto van stoere kerels in de sneeuw.

Op naar volgende week onze thuiswedstrijd tegen Helpman. Aanvang 14:15 uur. We zien u daar graag in grote getale om onze stoere kerels aan te moedigen. Dat hebben ze toch zeker verdient na hun gretigheid van vandaag.

Groet en tot zaterdag,

Hessel

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90