Trainingen voor mini's

Bij vv Actief kunnen kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs beginnen met voetbal. Deze 'mini' trainingen zijn voor alle kinderen vanaf 4 t/m 5 jaar.Tijdens deze trainingen maken de kinderen op een speelse manier kennis met voetbal. Ze leren samen te spelen en ondertussen doen ze enkele basisvaardigheden (dribbelen, schieten, passen) van het voetbal op.

Duur en tijdstip

De 'trainingen' voor de mini's vinden elk jaar in twee periodes plaats. In het najaar van ongeveer september t/m november en in het voorjaar van eind februari t/m mei. De voorjaarstrainingen beginnen gewoonlijk op de woensdag ná de voorjaarvakantie. De trainingen in het najaar op de woensdag ná het bloemencorso.

De precieze start wordt tijdig op de website vermeld. Voor elke periode kunnen de kinderen apart worden opgegeven. (zie onderaan de link naar het aanmeldformulier).Kinderen die vooraf zijn aangemeld worden voor de start van de trainingen uitgenodigd.

Elke training duurt ongeveer een uur. Tussendoor is er een korte drinkpauze.

Bij bijzondere weersomstandigheden (onweer, vorst, etc) kan eventueel een training worden overgeslagen. Alle betrokkenen worden hiervan zoveel mogelijk vooraf op de hoogte gesteld.

Opgave

Belangstellenden voor de mini trainingen kunnen zich aanmelden via de website . Na aanmelding neemt de coördinator contact met u op.

Marcel Spanjer

trainer/coördinator mini's

Laatst aangepast op 12 februari 2020
TC Jeugd

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90