Trainingen voor mini's

De trainingen voor mini pupillen (mini's) in de leeftijd van 4 tot 6 jaar starten weer op woensdag 22 maart. Op de woensdag van 15.30-16.30 uur wordt er volop gevoetbald en geravot.

Algemene informatie

Doelstelling van deze trainingen is om de kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met voetbal en samen spelen. De kinderen kunnen vrijblijvend meetrainen om te kijken of ze voetbal leuk vinden. De kinderen doen ondertussen enkele basisvaardigheden (dribbelen, schieten, passen) van het voetbal op en leren ondertussen ook het samenspelen met andere kinderen.

Ook voor meisjes?!

Jazeker! De mini's zijn een prima gelegenheid voor meisjes om te gaan voetballen. Op deze leeftijd kunnen meisjes gemakkelijk met jongens voetballen.

Duur

De trainingen starten zodra het weer het weer toe laat. Het is de bedoeling dat er 10 trainingen in totaal worden gegeven.

Opgave

 

Belangstellenden voor de mini trainingen kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag bij de opgave de naam, geboortedatum, contact gegevens én shirtmaat meesturen. Het laatste is nodig voor het bestellen van een gratis shirt met opdruk (voornaam).

Marcel Spanjer

trainer/coördinator mini's

Laatst aangepast op 18 maart 2017
Meer in deze categorie: 4x4 »

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90