Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Kleding omruilen voor de start van de 2de helft van het seizoen?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zijn je sokken of je broekje te klein of te groot dan is er een mogelijkheid om deze om te ruilen zodat je weer lekker kunt voetballen.

Stuur voor 1 februari een mailtje naar onder vermelding van je naam en de gewenste maat sokken en/of broekje. De kledingcommissie maakt dan zo snel mogelijk een afspraak met je om de kleding om te ruilen.

Lees meer...

Lekker voetballen bij JO10

  • Gepubliceerd in Nieuws

VV Actief is voor een nieuw te vormen Jeugd Onder 10 nog op zoek naar enkele spelers (van 9 jaar). Als je belangstelling hebt, meld je dan zo spoedig mogelijk aan via het aanmeldformulier. Als je meer wil weten, kun je een bericht sturen naar 

Lees meer...

Beste verkopers bonnenboekjes 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

De Vrienden van Actief verzorgt al 10 jaar de bonnenboekjesactie. Als het boekje klaar is, ongeveer rond half januari, worden de bonnenboekjes door de jeugdleden van VV Actief verkocht. Gemiddeld worden de laatste jaren een 1000 boekjes per seizoen verkocht. In het boekje zitten 70 tot 80 kortingsbonnen van ondernemers uit Eelde Paterswolde en enkele zelfs van buiten Eelde.

De beste verkopers van de boekjes waren dit jaar:

Björn van Deelen, Rutger van Dijk, Thijs Kremer en Daniek Kremer.

Lees meer...

Enquête: Wat kan er beter bij Actief?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Twee studenten van de Hanze hogeschool, en tevens lid van onze vereniging hebben de opdracht gekregen een adviesrapport te schrijven voor VV Actief.

Zij doen hierbij onderzoek naar de zaken die goed en minder goed gaan binnen onze vereniging. Om hun daarbij te helpen zetten wij een ledenenquête uit. Graag verzoeken wij alle (ouders van) leden en betrokkenen vanaf 16 jaar om de enquête in te vullen.

Het is voor het onderzoek belangrijk om een zoveel mogelijk reacties te ontvangen. Met dit onderzoek kunnen wij een goed advies uitbrengen wat gaat bijdragen aan de vereniging en daarmee de leden.

Namens VV Actief, Julius en Reinier alvast bedankt voor het nemen van de tijd!

Link naar de enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=547272.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90