Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Grootegast JO15-3 - Actief JO15-4

Afgelopen zaterdag gingen we met Twan onder de lat het veld op tegen Grootegast JO15-3. Vooraf afgesproken dat we van achteruit wilden opbouwen, waarbij de bal snel naar voren gespeeld moest worden.

We durfden dat aan tegen deze ploeg, omdat de vrijdag hier ook op getraind was. Hierbij sta je achterin 1 op 1, het middenveld moet direct aanspeelbaar zijn via de buitenkanten en moet iedereen scherp zijn! En dat waren we zeker de eerste helft.

Het zonnetje scheen lekker, zie de mooie foto’s van Trea van der Ploeg onderaan dit bericht!

Lees meer...

Kaboutertoernooi 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zaterdag 20 oktober was het eindelijk zover. Meer dan 150 kaboutertjes stonden zenuwachtig te wachten in de catacombe, om onder grote belangstelling als team te worden gepresenteerd op ons hoofdveld.

De jeugdafdeling van VV Hoogeveen mocht zich verheugen op de hoogste opkomst ooit, van het inmiddels niet meer weg te denken kaboutertoernooi. Bij alle verenigingen zit, net als bij vv-Hoogeveen, nog steeds een forse toename in het aantal jongste spelers. Enkele jaren geleden is begonnen met het jaarlijks organiseren van een toernooi voor de allerkleinsten, iets wat er toentertijd haast niet was. Het kaboutertoernooi, georganiseerd door de jeugdafdeling van vv-Hoogeveen, is dan ook een begrip geworden in de regio.

Lees meer...

Zondag 11 november: Harkstede 1

  • Gepubliceerd in Nieuws

Komende zondag ontvangt Actief 1 het eerste team uit Harkstede. Na zes speelrondes heeft Harkstede nog geen enkel punt weten te behalen. Actief gaat als een trein en voert de ranglijst aan.

Om 14:00 wordt er afgetrapt op ons sportpark aan de Legroweg en de entree is gratis. De (bitter)bal-sponsor deze week is Eetcafé de Rode Kater en verloting wordt mogelijk gemaakt door:

Actief Harkstede

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90