Commerciële Zaken

Commerciële Zaken

E-mailadres:

ConstructNorth trotse sponsor van dames 1 elftal VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Wij zijn zeer verheugd dat wij wederom een nieuwe sponsor bij VV Actief mogen begroeten.

Dankzij de inzet van Ronny Kamphuis (Moeke) heeft het dames 1 elftal van VV Actief een mooie kleding sponsor gevonden, namelijk zijn werkgever dhr. Wouter Halma van ConstructNorth.

ConstructNorth is een onderdeel van de Northgroup B.V. Onder de Northgroup vallen twee bedrijven; DesignNorth en ConstructNorth beide gespecialiseerd in de Infra techniek (ondergrondse kabels en leidingen).

Lees meer...

VV Actief verwelkomt nieuwe sponsor

  • Gepubliceerd in Nieuws

Actief is er trots op dat Landgoed Lemferdinge, mede door toedoen van Chris Meijering, sponsor is geworden van de vereniging.

Landgoed Lemferdinge is de perfecte locatie voor iedere gelegenheid van vergadering tot trouwlocatie.

Lees meer...

Paviljoen van de Dame nu ook sponsor VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Wij zijn er trots op dat Paviljoen van de Dame met onmiddellijke ingang sponsor is geworden van onze vereniging. Paviljoen van de Dame staat op een toplocatie aan de oevers van het Paterswoldsemeer.

Het is een bosgebied aan het water, met een fantastisch uitzicht. Paviljoen van de Dame is veel meer dan alleen een restaurant met een Nederlands/Franse keuken met een Aziatisch tintje. Het heeft voor iedere doelgroep, van jong tot oud, wat te bieden. Voor de kinderen is er een speelhoek. Ouders kunnen dan lekker aan het meer een drankje nuttigen, terwijl de kinderen ook plezier hebben. Daarnaast heb je hier een combinatie tussen het weidse uitzicht, de plek aan het water en de natuur.

Namens VV Actief wensen wij Paviljoen van de Dame veel succes en bedanken haar voor het steunen van onze vereniging.

Wil je ook een keer genieten bij Paviljoen van de Dame?
Groningerweg 19a | 9765 TA | Groningen | 050 3092934 |
 |www.paviljoenvandedame.nl |

 
 
Lees meer...

VV Actief verwelkomt Sligro als nieuwe sponsor

  • Gepubliceerd in Nieuws

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Met 50 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. De zelfbedieningsgroothandels van Sligro zijn in het noorden onder andere te vinden in Groningen, Assen, Emmen, Drachten en Leeuwarden.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90