Bestuur

Bestuur

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peter Slijfer nieuwe hoofdtrainer

  • Gepubliceerd in Nieuws

In mei is in goed onderling overleg besloten om de samenwerking met trainer Jan-Willem de Haan niet voort te zetten. Hierna zijn in de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd binnen de club, rondom het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie en met name Actief 1. Op 13 juni is uiteindelijk

Lees meer...

Beëindiging lidmaatschap en overschrijving

  • Gepubliceerd in Nieuws

 

Het seizoen is bijna ten einde en dat betekent ook dat er weer een aantal deadlines aan zit te komen. Naast het verwelkomen van nieuwe leden gaan we elk jaar helaas ook afscheid nemen van huidige leden. Daarnaast zullen er binnenkort afspraken gemaakt worden over het inleveren van kleding, sleutels en andere zaken ter voorbereiding op het volgende seizoen.

Lees meer...

Ledenvergadering kiest unaniem nieuw bestuur

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zoals elk jaar is vlak na de start van het voetbalseizoen de Algemene Ledenvergadering over het afgelopen seizoen gehouden. De terugblik op het seizoen 2016-2017 gaf aan dat het een roerige is geweest, waarbij het bestuur al had aangegeven het stokje te willen overdragen. De financiën toonden nu weer zwarte cijfers, wat de afgelopen jaren wel anders is geweest. De kascommissie gaf ook dit jaar weer aan dat de boekhouding er goed uit zag en de ALV gaf decharge.

Ook waren er een aantal jubilarissen om in het zonnetje te zetten; Roelof Gorter, Wigger Koops, André Boerema vierden hun 40 jarige en Jesper Bouwman zijn 25 jarig lidmaatschap bij VV Actief. Alle jubilarissen ontvingen een onderscheiding!

De topscoorders werden ook naar voren gehaald. De statistieken worden al jaren bijgehouden door Maarten van Koeverden en hij tekende de top drie als volgt op:

  1. Bas Boerma: 38x, 
  2. Tjerkinus Wijkstra: 26x
  3. Vincent Bergstra: 24x

Tot slot van de vergadering gaf het huidige bestuur het stokje over aan zeven nieuwe bestuursleden. De ALV was unaniem akkoord met de benoeming van de leden. Vervolgens werden de aftredende bestuursleden nog ruimschoots in het zonnetje gezet door Niek de Nekker, niet alleen namens het nieuwe bestuur maar de namens de gehele vereniging. Tiemon Boerema kreeg zelfs een staande ovatie.

Aansluitend aan de ALV was er een presentatie van het nieuwe bestuur bestaande uit Ger Wierenga, Miranda Grootjans, Henk-Jan Pieters, Nicole Stegehuis, Niek de Nekker , Chris Meijering en Jan Hovenkamp. Hierbij werd duidelijk dat belangrijke speerpunten de komende tijd centraal zullen staan.

Tevens was een duidelijk uitgangspunt dat de richting van de vereniging niet bepaald wordt door het bestuur, maar door alle leden van de vereniging.

Het nieuwe bestuur gaat de komende weken aan de slag om de werkzaamheden op korte en lange termijn in kaart te brengen en waar nodig direct een inhaalslag maken.
Aangegeven is dat op 27 november een informatieavond gepland staat om de leden bij te praten. Noteer deze alvast in je agenda!

(meer foto's van de ALV staan helemaal onderaan)

Lees meer...

Nieuwe hoofdtrainer Actief 1: Jan-Willem de Haan

  • Gepubliceerd in Nieuws

Jan-Willem de Haan (48) heeft vandaag zijn handtekening gezet onder het contract met Actief. Hij is lang speler geweest van JW de Haan2het 1e elftal van GVAV Rapiditas. ZIjn trainersloopbaan begon hij bij jeugdteams van GVAV op divisieniveau en daarna bij het 2de van dezelfde vereniging. Na enkele jaren bij jeugdteams van De Graafschap (divisie) was hij het afgelopen seizoen hoofdtrainer van LEO Loon, 3e klasse.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90