Bestuur

Bestuur

E-mailadres:

Nieuw beleidsplan

  • Gepubliceerd in Nieuws

Er is een paar weken geleden gestart met het opstarten van een werkgroep die een actueel beleidsplan gaat opstellen. Daar hebben we de input van onze leden voor nodig. Dit beleidsplan is niet bedoeld als een document voor onder in de la (want ja, we moeten natuurlijk wel een beleidsplan hebben). Maar is vooral bedoeld om een kompas voor de vereniging te zijn. Zodat iedereen die bij de club is betrokken, weet waar we ons op richten de komende 3 jaar.

We horen daarom erg graag wat er leeft onder de leden. Wat is het beeld dat u heeft bij de vereniging?

Lees meer...

Reanimatie / AED cursus voor trainers, leiders en andere vrijwilligers

  • Gepubliceerd in Nieuws

Meld je aan om deel te nemen aan de cursusavond reanimatie / AED bij Actief
Jaarlijks verzorgt Carla Toonstra voor o.a. gastheren en -vrouwen, trainers, leiders, onze superkantinediensten en andere vrijwilligers van VV Actief een cursusavond reanimatie / AED. Ben je eenmaal in het bezit van dit certificaat, dan dien je jaarlijks een herhalingsavond bij te wonen. Actief biedt vrijwilligers die graag dit certificaat willen halen de mogelijkheid dat bij de vereniging te doen.

Want het zal je maar gebeuren....

Lees meer...

Werkgroepleden gezocht

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het komende half jaar wordt het beleidsplan geschreven. Hiervoor zijn wij op zoek naar (ouders van) leden en vrijwilligers willen bijdragen aan de toekomst van Actief.

Om richting te kunnen geven aan de toekomst van VV Actief is een beleidsplan noodzakelijk. In het beleidsplan zijn de belangrijkste uitgangspunten van de vereniging benoemd.

Dit zijn o.a. doelstellingen voor de komende jaren, sterke kanten en verbeterpunten van de vereniging, kansen en bedreigingen voor de toekomst, het neerzetten van een goede organisatiestructuur.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90