Commerciële Zaken

Commerciële Zaken

E-mailadres:

Oproep: Steun onze sponsoren!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op dit moment ervaren wij allemaal de gevolgen van een vreemde, niet te voorspellen periode door het corona virus. Ook voor onze sponsoren is het een moeilijke en spannende tijd. Winkels worden enorm geraakt door de maatregelen van de overheid en krijgen steeds minder klanten over de vloer. Veel ondernemers waaronder de horeca en Retail zijn inventief geworden. Een aantal zijn al overgegaan op het bezorgen van producten. Mooie ontwikkelingen die absoluut onze steun verdienen.

Wij willen jullie vragen, dat als jullie aankopen gaan doen, om te denken aan onze sponsoren. Steun onze sponsoren in deze lastige periode want deze ondernemers maken het voetbal  bij VV Actief mede mogelijk! 

Een totaaloverzicht van onze sponsoren vind je hier: sponsorinformatie

Namens alle sponsoren en VV Actief: Alvast Bedankt!

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. 

Commerciële Zaken
VV Actief

Lees meer...

Tot en met 31 maart alle wedstrijden en trainingen afgelast

  • Gepubliceerd in Nieuws

De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat het voetbal in Nederland tot en met 31 maart is afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door.

Het bestuur van VV Actief volgt dit besluit en dit betekent dat:

  • ALLE wedstrijden en trainingen zijn t/m 31 maart afgelast, zowel jeugd als senioren
  • De kantine van VV Actief blijft tot en met 31 maart GESLOTEN.

Wij blijven de adviezen van het RIVM, GGD en KNVB nauwlettend volgen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie hierover informeren. 

Bestuur VV Actief


Bericht KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland 

Lees meer...

Erik Gorter Tweewielers is trotse bordsponsor geworden van VV Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Erik Gorter Tweewielers is geen onbekende in de regio; Gorter startte zijn eigen fietsenzaak in 1997, aan de Meeuwerderweg in Groningen en is sinds maart 2019 gevestigd in Eelde. De recente verhuizing naar het prachtige royale pand op het industrieterrein bij de Bloemenveiling in Eelde was het gevolg van de enorme groei die Erik Gorter Tweewielers na zijn specialisatie in Race- ATB- en trekkingfietsen heeft doorgemaakt.

Erik Gorter Tweewielers is gespecialiseerd in racefietsen, mountainbikes, trekkingfietsen en E-bikes, maar ook voor de ‘gewone’ fiets en alle accessoires die daarbij horen, bent u hier aan het juiste adres. Het belangrijkste waarin Erik Gorter Tweewielers zich onderscheidt ten opzichte van andere zaken, is de aanwezigheid van een 3D bodyscan. Er wordt gewerkt volgens het BUC-principe (Bike Unique Concept). Iedere klant wordt middels een speciaal computer-meetsysteem individueel ingemeten door een van onze specialisten. Het resultaat is een persoonlijk op maat afgestelde fiets die je het ultieme fietsplezier zal bezorgen.

Voor het leasen van een fiets kun je ook terecht bij Erik Gorter Tweewielers. Dit kan met name voor elektrische fietsen interessant zijn. Vanaf januari 2020 veranderen de regels hiervoor en wordt het leasen voordeliger. Om speciaal aan deze vraag te kunnen voldoen, is Erik Gorter Tweewielers een samenwerking aangegaan met een leasemaatschappij.

Een andere eye-catcher is de grote open werkplaats. Hier wordt door de technische specialisten van Erik Gorter Tweewielers iedere fiets vakkundig gerepareerd, ongeacht merk of type. Alle reparaties worden in overleg met de klant gedaan. En voor wie z’n fiets niet kan missen, staat er een goede leenfiets klaar.

Openingstijden:
dinsdag t/m donderdag 9.00-18.00 uur
vrijdag 9.00 -21.00 uur
zaterdag 9.00-17.00 uur

Meer informatie kunt u vinden op www.gortertweewielers.nl .

Erik Gorter Tweewielers
Burgemeester J.G. Legroweg 88
9761 TD Eelde
Tel. 050 3129256

Erik en Leontine zijn ook regelmatig bij te vinden bij Actief waar zij hun twee voetballende zonen en andere familieleden aanmoedigen. Namens VV Actief wensen wij ze veel succes en bedanken hen voor het van steunen van onze vereniging!

Lees meer...

Alle stemmers “Rabobank ClubSupport” Bedankt!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Leden van de Rabobank mogen jaarlijks een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank. Rabobank geeft haar leden de gelegenheid om via Rabo ClubSupport te stemmen op organisaties die ze een warm hart toedragen.

Maandag 14 oktober werden de uitslagen bekend gemaakt tijdens een geweldige slotavond die gepresenteerd werd door Herbert Dijkstra en had dit jaar als speciale gast zwemmer Maarten van der Weijden. Dankzij alle stemmers op VV Actief hebben wij het mooie bedrag van € 657,64 mogen ontvangen. Het bedrag zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw voetbal materiaal voor de jeugd.

Namens de vereniging willen wij iedereen bedanken voor het stemmen op VV Actief. Speciale dank gaat uit richting onze jeugd hoofdsponsor Rabobank Assen en Noord-Drenthe voor deze geweldige actie.

#RaboClubSupport

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90