Commerciële Zaken

Commerciële Zaken

E-mailadres:

Wedstrijd medailles JO8-1

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de jongens van jo8-1. Team sponsor Total Event Care deelde aan het eind van de wedstrijd medailles uit aan de jongens voor hun sportieve seizoen. Voor de winterstop behaalde de jongens winsten met uitslagen die verschilden tussen de 8 en 20 doelpunten. Na de winterstop werden ze in een hogere klasse ingedeeld waardoor ze individueel en als team sterk zijn gegroeid! Total Event Care feliciteert de jongens van jo8-1 met hun mooie seizoen en wenst ze vooral veel plezier in de komende voetbal jaren.

Lees meer...

Geslaagde sponsoravond VV Actief met Ron Jans

  • Gepubliceerd in Nieuws

Dinsdag 23 april organiseerde de commerciële commissie van VV Actief een sponsoravond in de prachtige kantine van onze hoofdsponsor Albert Heijn Paterswolde.

De sponsors werden namens het bestuur welkom geheten door Henk-jan Pieters (bestuurslid Commerciële Zaken) met een dankwoord voor hun aanwezigheid en steun tijdens de afgelopen jaren. De sponsoring zit weer in de lift en om het onderlinge netwerk te vergroten kreeg iedereen een folder uitgereikt met daarin een overzicht van alle sponsors. In verband met het overlijden van Jan Wekema werd een moment stilte gehouden waarna voorzitter Ger Wieringa de aanwezigen informeerden over de ontwikkelingen en toekomst plannen van de vereniging. Na een film van onze hoofdsponsor Albert Heijn Paterswolde gaf onze jeugd-hoofdsponsor Rabobank Assen en Noord Drenthe een interactieve presentatie. Speciale gast van de avond was Ron Jans, die over zijn lange loopbaan vertelde met daarbij leuke anekdotes uit de voetbalwereld. Tijdens de pauzes was er gelegenheid voor sponsors om nader kennis te maken en konden ze met het 1e elftal op de foto gaan. Ter afsluiting van de avond presenteerde trainer Peter Slijfer een voetbal quiz waarbij leuke prijzen konden worden gewonnen die waren aangeboden door Albert Heijn Paterswolde. 

Met een grote opkomst kunnen we terugkijken op een geslaagde avond met veel positieve reacties. Sponsors bedankt voor jullie bijdrage en dank aan de sponsor- en activiteitencommissie voor de organisatie van deze avond.

Foto's: Johan Wolfard

Lees meer...

VV Actief verwelkomt nieuwe sponsor

  • Gepubliceerd in Nieuws

Actief is er trots op dat Landgoed Lemferdinge, mede door toedoen van Chris Meijering, sponsor is geworden van de vereniging.

Landgoed Lemferdinge is de perfecte locatie voor iedere gelegenheid van vergadering tot trouwlocatie.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90