Bestuur

Bestuur

E-mailadres:

KAMPIOENSFEEST

  • Gepubliceerd in Nieuws

Kampioenschap 1e elftal VV Actief

Op zondag 19 mei jl. heeft het eerste elftal van onze vereniging het kampioenschap behaald in de 4e klasse C zondag. Een bijzondere prestatie, omdat het laatste kampioenschap van ons vlaggenschip dateert van het seizoen 2003-2004. Wij willen een ieder die de club een warm hart toedraagt van harte uitnodigen op ons kampioensfeest. Het feest begint direct na het laatste fluitsignaal na de laatste thuiswedstrijd op zondag 26 mei om 15:45 uur.

Tijdens de receptie van 19:00-20:00 uur is er voor iedereen de gelegenheid om de spelers en technische staf te feliciteren. 

Van 20:00-23:00 een spetterende feestavond. Live muziek wordt de hele middag en avond verzorgd door de Freaky Dancer Disco Show.

                                                                Graag tot dan,
                                                                Bestuur VV Actief

Lees meer...

Zaterdagteam Actief kampioen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zaterdag 11 mei speelde Actief zaterdag 2 de kampioenswedstrijd tegen Lycurgus. Bij winst zou na 14 wedstrijden het kampioenschap een feit zijn.
Na een 4-0 ruststand, stond het na 70 minuten 9-0, waarna scheidsrechter Jan Hovenkamp een einde aan de wedstrijd maakte.
Tijdens de wedstrijd werd ook het honderdste doelpunt van het seizoen gemaakt en met een doelsaldo van 104 voor en 14 tegen en 39 punten na 14 wedstrijden is het team de verdiende kampioen geworden. Promotie is voor dit team volgend seizoen een nieuwe uitdaging.

Na de wedstrijd werd het kampioenschap op gepaste wijze gevierd en bleef het nog lang onrustig in de kantine.

Het team wordt getraind door Niek de Nekker en de leiders zijn Hendrik Cazemier en Freek Kroon.

Lees meer...

Kampioenschap Zaterdagteam Actief?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zaterdag 11 mei speelt Actief zaterdag 2 tegen Lycurgus. Bij winst wordt het kampioenschap binnengehaald en wordt er gepromoveerd. De wedstrijd begint zaterdag om 16.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan Hovenkamp.

Na 13 wedstrijden zijn er inmiddels 36 punten behaald en met een doelsaldo van 95 voor en 14 tegen. Het streven is om dit seizoen in ieder geval 100 doelpunten te maken.

Lees meer...

Overlijden Jan Wekema

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen maandag is, na een lang ziekbed, Jan Wekema op 62 jarige leeftijd overleden.

Jan is in 1965 lid geworden van VV Actief en heeft in die 54 jaar als voetballer(keeper), leider, scheidsrechter veel voor Actief gedaan en betekend.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90