Bestuur

Bestuur

E-mailadres:

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 1 oktober 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op maandag 1 oktober aanstaande staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Op deze avond worden leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over o.a. de financiële stand van zaken, terugblik op het afgelopen jaar, de begroting voor aankomend seizoen.

Het bestuur nodigt daarom leden en ouders van jeugdleden uit, om mee te praten over deze onderwerpen. Daarnaast word ook jouw mening gevraagd over bestedingsdoelen van de Grote Clubactie en kan je zelf ook een verenigingsdoel voorstellen. Tot slot worden jubilarissen deze avond in het zonnetje gezet.

Wil jij weten wat er allemaal speelt binnen de vereniging, heb je input en wil je meebeslissen over verschillende zaken, kom dan op 1 oktober naar de ALV! De kantine is geopend vanaf 19:30 en we starten om 20:00 uur.

Het bestuur van VV Actief

Lees meer...

Superlot voor bedrijven!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vandaag start de Grote Clubactie 2018! Veel enthousiaste leden gaan vanaf vandaag op pad om gezamenlijk duizenden euro's op te halen voor hun club. Landelijk gaan er maar liefst zo'n 225.000 verkopers van 5.300 verenigingen langs de deuren.

Ook VV Actief doet mee aan deze actie. Vanaf vandaag gaan onze jeugdleden echt van start en mogen de loten verkocht worden!
Als bedrijf kun je zelfs een SUPERLOT kopen. Met een Superlot koop je 50 Grote Clubactie loten in één keer voor €150,00. Dat betekent €120,- (= 80 %) voor VV Actief. Je kunt dit zien als een mini-sponsoring.

Het eerste Superlot is al gekocht door één onze vaste Sponsoren Schildersbedrijf Michel Pot uit Eelde.
Wil jij ook kans maken op een mooie prijs en gun jij Actief een grote opbrengst? Koop dan nu een Superlot, neem hiervoor contact op met Miranda Grootjans (06-52690642)

Lees meer...

Start verkoop loten Grote Clubactie

  • Gepubliceerd in Nieuws

Go go gooooo!


Vandaag start de Grote Clubactie 2018! Veel enthousiaste leden gaan vanaf vandaag op pad om gezamenlijk duizenden euro's op te halen voor hun club. Landelijk gaan er maar liefst zo'n 225.000 verkopers van 5.300 verenigingen langs de deuren.

Ook VV Actief doet mee aan deze actie. Vanaf vandaag gaan onze jeugdleden echt van start en mogen de loten verkocht worden! Wij hopen dat U ook loten gaat kopen. Maak er samen een mooie Grote Clubactie van, zet 'm op!

Filmpje start actie

Zijn alle clubs klaar voor de start? Het Grote Clubactie Actieteam, bestaande uit Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, ging naar Den Bosch om dit te bekijken! Check het filmpje https://youtu.be/UeNCa2IcgP8 

Lees meer...

Te weinig scheidsrechters/spelbegeleiders

  • Gepubliceerd in Nieuws

BELANGRIJK!!!!

Het amateurvoetbal is in het seizoen 2018/’19 gestart met de invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. De onder 10 pupillen spelen ook in een 6 tegen 6 wedstrijdvorm. De onder 11 en onder 12 pupillen spelen vanaf dit seizoen hun wedstrijden in een 8 tegen 8 wedstrijdvorm op een aangepast half veld.

Onder 8,9 en 10

De scheidsrechter neemt bij deze leeftijdscategorie voortaan de rol aan van spelbegeleider.  Hij of zij beweegt niet in maar langs het veld en geeft de spelers zoveel mogelijk de ruimte het spel zelf te ontdekken. Alleen bij het duidelijk overtreden van de spelregels grijpt de spelbegeleider in en legt deze uit.

Helaas zijn er op dit moment te weinig scheidsrechters/spelbegeleiders om in te plannen bij deze categorie. Hierdoor zullen wij de leiders vragen om zelf een spelbegeleider aan te wijzen bij het team dat speelt.

Meer informatie over onder 6, 7, 10 en 11 en de nieuwe spelvorm kunt u lezen via de volgende link: 

https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/pupillenvoetbal

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90